Hej på er! Just idag 5.9.18 fyller min firma SUSIES PLATS fem år! Jag är stolt & glad!

Det känns länge sen jag sa upp mej på förra jobbet och gjorde beslutet att starta eget. Tog reda på allt jag kunde om att bli företagare. Gjorde Marknadsundersökning, Affärsplan & Marknadsföringsplan för de tjänster jag ville erbjuda, träffade experter och fick grönt ljus för startpeng, diskuterade med nära och kära, räknade och dividerade, fick ihop en budget och analyserade mej själv och mina kvalifikationer. Och bestämde mej! Studerade till Inredare vid sidan av jobbet och gick en kurs i Professional Organizing.

Så var det avskedskaffe på jobbet och jag bara bubblade av glädje. Det innebar frihet, nya utmaningar, eget helhetsansvar, att göra det jag kan och vill, att utveckla och lära mej och att VÅGA! Jag har inte ångrat mej ens en tiondels sekund.

Fem år går fort och jag har lärt mej massor, studerat vidare, haft härliga kunder, och varje projekt har varit tacksamt, roligt och lärorikt. Har jobbat som inredningslärare, hållit mängder av föreläsningar, varit med i tidningsartiklar och TV-program, dragit workshops, tagit inredningsfoton, gjort homestylingar, dekorerat för olika tillställningar, dragit kurser och haft otaliga inrednings- och ordningsprojekt hos ljuvliga kunder. Varierande arbetsdagar, att vara kreativ & innovativ och framför allt samarbetet med mina kunder är det bästa i mitt arbete.

Funderar du på att bli företagare gäller det att ha en bra plan och att räkna med förändringar på vägen. Och viktigast: Du kommer antagligen att älska det – det gör jag!

Ha en fin septembervecka!

Susie

Share →