HOMESTYLING

Homestyling-tjänsten används då hemmet skall säljas. Med fräscha ändringar skapar jag en hemtrevlig och attraktiv helhetskänsla i hemmet. Ett stylat bostadsobjekt väcker uppmärksamhet; köpare ser volymer och möjligheter och kan föreställa sej sitt eget hem i bostaden. Vid bostadsvisningar är det första intrycket avgörande. Då man använder sej av homestyling förkortas ofta försäljningstiden och i bästa fall kan priset stiga.

Homestyling handlar bl.a. om gallring av föremål, att skapa luftiga utrymmen, ha en enhetlig färgskala och uppiggande inredningsprodukter. Ibland behövs små ytrenoveringar. Hemmet skall vara möjligast lockande för potentiella köpare.

SUSIES PLATS använder i första hand kundens egna föremål, möbler och textilier vid stylingen. Inhyrd rekvisita används bl.a. då bostaden är tom. Jag är utbildad Homestyling konsult.

PLANERINGSMÖTE: Homestyling projektet börjar med ett planeringsmöte, där vi tillsammans går igenom bostaden och funderar över möjligheter att göra ditt hem ännu mer attraktivt. Jag lyssnar på dina önskemål och möjligheter att delta i projektet. Efter mötet gör jag en offert över själva stylingarbetet. När offerten är godkänd gör jag en exakt tidtabell och plan rum för rum. Innan fotografering och visning genomför jag stylingen. Planeringsmötet 150,00€, då offerten godkänns är mötet kostnadsfritt.

STYLINGPRIS (planering och utförande ingår): från 200,00€ per rum. Exakt pris enligt projekt. Som tilläggstjänst fotograferar jag bostadsannonsens bilder, se nedan.

Alla ovannämnda priser inkluderar moms och kilometerersättning inom Ring III.

INREDNINGSFOTOGRAFERING

Vid försäljning av hem, eller t.ex. i samband med tidningsreportage är det viktigt att bilderna talar för sej. Ljus, färger, stämning och inredningsföremål bidrar till lust att se mer av bostaden eller läsa vidare i reportaget och få idéer. I en bostadsannons har fotografierna stor inverkan på köparnas intresse.

Jag har gått en inrednings fotograferingskurs och erbjuder fotograferingstjänster inom inredning som separat tjänst eller i samband med stylingprojekt.

Paketpriser för fotografering av bostäder från 200,00€, priset beror på bostadens storlek. Arbetet innefattar fotograferingsarbetet, retuschering samt leverans av från 10 foton (beroende på kvadratmeter och antal rum) inom tre dygn. Ifall fotograferingen hör ihop med ett stylingrojekt, tas bilderna smidigt i samband med stylingen.

Alla ovannämnda priser inkluderar moms och kilometerersättning inom Ring III.