HOMESTYLING

När du ska sälja ditt hem, lönar det sig att göra förändringar så att köpare ser möjligheter och kan tänka sej bostaden som sin egen. Homestyling handlar om att göra hemmet neutralt, snyggt och attraktivt som möjligt, samt att effektivera försäljningen. Förändringarna kan handla om att göra utrymmena luftigare med färre föremål, ny möblering eller en mer neutral färgsättning.

Jag använder alltid i första hand kundens egna saker och möbler. Inhyrda accessoarer och möbler ordnas vid behov, t.ex då lägenheten är tom.

SUSIES PLATS gör homestylingar åt privata bostadsförsäljare och i samarbete med bostadsmäklare. Jag är utbildad Homestaging/-styling konsult.

PLANERINGSMÖTE

En Homestyling börjar med ett planeringsmöte, där vi går igenom hela bostaden och alla möjligheter att göra ditt hem ännu mer intressant för så många köpare som möjligt. Efter mötet gör jag en exakt plan och tidtabell för hur hemmet kan göras möjligast attraktivt. Innan fotografering och visning stylas lägenheten enligt planen. Det första intrycket är viktigt!

Planeringsmötet kostar 120,00. Efter mötet gör jag en offert på stylingarbetet, eventuell renoveringshjälp och hyrd rekvisita. Ifall offerten godkänns är priset för planeringsmötet 60,00.

STYLINGPAKET, EXEMPEL:

Jag planerar homestylingpaket enligt dina behov. Pris från 250,00.

LITEN STYLING: I stylingen används endast dina egna föremål. Bostaden fräschas upp genom att skapa en neutral och luftig känsla; personliga föremål plockas undan och möbler och inredningsprodukter omplaceras. Från 250,00.

STÖRRE STYLING:  Stylingpaketet innefattar inhyrning av små inredningsprodukter (t.ex kuddar, plädar, lyktor), samt små reparations- och målningsarbeten. Genomgång av gardiner och textilier. Balkong/Terass/Gård piggas upp. Färska blommor och frukt hämtas. Från 400,00.

Alla ovannämnda priser inkluderar moms och kilometerersättning inom Ring III.

INREDNINGSFOTOGRAFERING

Vid försäljning av hem, eller i samband med tidningsreportage är det viktigt att bilderna talar för sej och man lockas av bilderna och dras in i hemreportaget. Ljus, färger, stämning och inredningsföremål bidrar till lust att se mer, läsa vidare och få idéer. I en bostadsannons påverkar bilderna köparnas intresse.

Jag erbjuder fotograferingstjänster inom inredning. Jag gick en kurs i Inredningsfotografering 2017.

Fotoarbetet börjar med ett planeringsmöte där jag kontrollerar ljusets tillräcklighet, ser på hemmets helhetskänsla och tar testbilder. Planeringsmötet kostar 100,00, men är gratis ifall fotograferingstjänsten bokas. Jag ger exakt pris av tjänsten vid mötet.

Paketpriser beroende på bostadens storlek varierar mellan 180,00-300,00 och innefattar fotograferingsarbetet, retuschering samt leverans av 10-20 bilder åt kunden inom tre dagar. Exakt pris och antalet bilder anges vid planeringsmötet. Du kan lätt kombinera homestyling och fotografering, priset är då förmånligare än vid skilda tjänster.

Alla ovannämnda priser inkluderar moms och kilometerersättning inom Ring III.