HOMESTYLING

Homestyling är en tjänst som används då hemmet skall säljas. Med fräscha ändringar skapar jag en hemtrevlig och attraktiv helhetskänsla i hemmet. Köpare ska se möjligheter och kunna föreställa sej sitt eget hem i bostaden. Bilderna i försäljningsannonsen är viktiga och en stylad bostad väcker mer intresse. Vid bostadsvisningar är det första intrycket viktigt. Ofta förkortas försäljningstiden då man stylat ett hem och i bästa fall kan även priset stiga.

Homestyling handlar bl.a. om städning, gallring av onödiga saker, skapa luftiga utrymmen, få in neutrala färger och uppiggande inredningsprodukter. Ibland behövs små ytrenoveringar.

SUSIES PLATS använder i första hand kundens egna föremål, möbler och textilier vid stylingen. Inhyrd rekvisita används vid behov och då bostaden är tom. Jag är utbildad Homestyling konsult.

PLANERINGSMÖTE:

Homestylingprojektet börjar med ett planeringsmöte, där vi tittar igenom bostaden och tillsammans funderar över möjligheter att göra ditt hem ännu mer attraktivt. Jag lyssnar på dina önskemål och möjligheter att delta i projektet. Tidtabellen är mycket viktig. Efter mötet gör jag en offert över stylingarbetet. När offerten är godkänd gör jag en exakt tidtabell och stylingplan rum för rum. Det handlar om hur hemmet kan göras möjligast lockande för potentiella köpare. Innan fotografering och visning stylas lägenheten enligt planen. Planeringsmötet kostar 120,00€, ifall offerten godkänds är mötet kostnadsfritt.

STYLINGPAKET FRÅN 250,00€: Jag planerar stylingpaket lämpliga för just dej. Ett stylingprojekt kan även ske via bilder och videosamtal. Som tilläggstjänst tar jag även foton för säljannonsen, se priser längs ned på sidan.

STYLING NIVÅ 1: I stylingen används kundens egna möbler, föremål och textilier. Bostaden fräschas upp genom gallra bort onödiga föremål, att skapa en enhetlig och neutral känsla och ommöblering. Ljusplanering, mindre inredningsdetaljer (t.ex grönväxter) och själva stylingarbetet ingår. Från 250,00€.

STYLING NIVÅ 2:  Stylingpaketet innehåller förutom allt från nivå 1 även hyra av mindre inredningsprodukter och textilier, små ytreparationer och balkong/terass eller gård fräschas upp. Från 400,00€.

Alla ovannämnda priser inkluderar moms och kilometerersättning inom Ring III.

INREDNINGSFOTOGRAFERING

Vid försäljning av hem, eller i samband med tidningsreportage är det viktigt att bilderna talar för sej. Ljus, färger, stämning och inredningsföremål bidrar till lust att se mer av bostaden eller läsa vidare i reportaget och få idéer. I en bostadsannons har fotografierna stor inverkan på köparnas intresse.

Jag gick år 2017 en inredningsfotograferingskurs och erbjuder fotograferingstjänster inom inredning som separat tjänst eller i samband med stylingprojekt.

Paketpriser för fotografering av bostäder varierar mellan 180,00-350,00€ beroende på bostadens storlek. Arbetet innefattar fotograferingsarbetet, retuschering samt leverans av 10-20 (beroende på kvadratmeter och antal rum) bilder åt kunden inom tre dygn. Ifall fotograferingen hör ihop med ett stylingrojekt, tas bilderna i mån av möjlighet vid samma besök som stylingen görs.

Alla ovannämnda priser inkluderar moms och kilometerersättning inom Ring III.