SUSIES PLATS hjälper dej med alla slags inredningslösningar i hem, sommarstugor, kontor och offentliga utrymmen. Det kan vara fråga om större eller mindre inredningsförändringar, renoveringar och små konsultationer. Mitt arbetsområde är hela Nyland. Det är ett nöje att få hjälpa just dej.

Färger, ljus, naturen, former och vackra föremål ger mej inspiration och idéer för mina projekt. Inredningsplanering innebär att skapa funktionella och estetiska lösningar och förändringar, samt skapa en trivsam känsla. Varje projekt är unikt och planeras enligt dina önskemål och budget. Inredning handlar framförallt om kundarbete.

Ett inredningsarbete kan bestå av t.ex. belysningsplan, färg- och textilplanering, möbleringsalternativ, kollage, 3D bilder och produktförslag. Jag sköter koordineringen av renoveringar och samarbetar med många kunniga företag inom inrednings- och byggbranschen; t.ex Sisustus Camomille, Puistotie 5 och Solike Oy. I Sibbo-Helsingfors området och Ekenäs rör jag mej även med båt ifall objektet ligger i skärgården.

Jag är Certifierad Inredare och Certifierad Homestyling konsult. Inredning är en passion och genom att besöka mässor, hålla kontakt med andra inredare och delta i kurser och webinar håller jag mej uppdaterad inom inredningsvärlden. Ekologiska och hållbara material och lösningar är viktiga för mej.

BOKA TID FÖR ETT KONSULTATIONSBESÖK

Alla Inredningsarbeten börjar med ett konsultationsbesök. Vi går igenom dina önskemål, inredningsstil, färger och idéer. På basen av besöket gör jag en offert över inredningsprojektet. När offerten är godkänd börjar planeringsarbetet och förverkligandet. Konsultationsmötet kostar 80,00 inkl. moms och är kostnadsfritt om du beställer inredningsplaneringen.

Nedan exempel på inredningsprojekt:

Terassplanering

Korridor före och efter

Ungdomsrum blir Master Bedroom före och efter

img_0876

Köksrenovering före och efter

Fårhus blir Dagvattencenter före och efter