Färger, ljus, former och vackra utrymmen gör mej inspirerad. Att vara Certifierad Inredare handlar framförallt om kundarbete. Jag delar med mej av mina kunskaper och skapar funktionella och estetiska lösningar och förändringar i hem och på kontor. Varje projekt är unikt och planeras enligt kundens visioner.

SUSIES PLATS planerar inredningar för hem och kontor i hela Nyland, både större eller mindre förändringar. Tillsammans med dej funderar vi över de bästa alternativen, all inredningsplanering görs enligt dina önskemål och budget. Inredningsplaneringen innefattar t.e.x.  Kollage, Färgsättnings- och Belysningsplanering, Gardin- och Accessoaridéer, Bottenplaner 2D och 3D samt förslag på möblering och nya produkter. Jag sköter koordineringen av renoveringar och samarbetar med många kunniga företag inom inrednings- och byggbranschen. En av mina samarbetspartners är Sisustus Camomille.

Om du bor längre bort kan jag med hjälp av bilder konsultera och ge råd om inredningen.

BOKA TID FÖR ETT KONSULTATIONSBESÖK

Alla Inredningsarbeten börjar med ett konsultationsbesök. Vi går igenom dina önskemål, stilar, färger och idéer och på basen av detta gör jag en offert över inredningsprojektet. När offerten är godkänd börjar planeringsarbetet och förverkligandet. Mötet kostar 80,00 inkl. moms och är kostnadsfritt ifall du beställer mitt inredningsarbete.

 

Nedan bilder på inredningsprojekt

Korridor före och efter

 

Ungdomsrum blir Master Bedroom före och efter

img_0876

 

Köksrenovering före och efter

 

Fårhus blir Dagvattencenter före och efter