Färger, ljus, former och vackra utrymmen gör mej inspirerad. Att inreda åt en kund innebär att skapa funktionella och estetiska lösningar och förändringar och ge en bra känsla i hemmet. Varje projekt är unikt och planeras enligt kundens önskemål. Att vara Certifierad Inredare handlar framförallt om kundarbete.

SUSIES PLATS planerar inredningar för hem och kontor i hela Nyland, både större eller mindre förändringar. Tillsammans med kunden funderar vi över de bästa alternativen, önskemål och de bästa lösningarna. Inredningsplaneringen innefattar t.e.x.  Kollage, Färgsättnings- och Belysningsplanering, Gardin- och Textilplanering, Bottenplaner 2D och 3D samt förslag på möblering och nya produkter. Jag sköter koordineringen av renoveringar och samarbetar med många kunniga företag inom inrednings- och byggbranschen. Två av mina samarbetspartners är Sisustus Camomille och Solike Oy.

Om du bor längre bort går det bra att få konsultering på distans med hjälp av bilder och videosamtal.

BOKA TID FÖR ETT KONSULTATIONSBESÖK

Alla Inredningsarbeten börjar med ett konsultationsbesök. Vi går igenom dina önskemål, inredningsstilar, färger och idéer och på basen av detta gör jag en offert över inredningsprojektet. När offerten är godkänd börjar planeringsarbetet och förverkligandet. Konsultationsmötet kostar 80,00 inkl. moms och är kostnadsfritt ifall du bokar inredningsplaneringen.

Nedan bilder på inredningsprojekt

Korridor före och efter

Ungdomsrum blir Master Bedroom före och efter

img_0876

Köksrenovering före och efter

 

Fårhus blir Dagvattencenter före och efter