Färger, ljus, naturen, former och vackra föremål gör mej inspirerad. Inredningsplanering för en kund innebär att skapa funktionella och estetiska lösningar och förändringar, samt få fram en trivsam känsla i hemmet. Varje projekt är unikt och planeras enligt kundens önskemål och budget. Att vara inredare handlar framförallt om kundarbete.

SUSIES PLATS planerar ny inredning för hem och kontor i hela Nyland, både större eller mindre förändringar. Det kan gälla renoveringsplanering, ljussättningsplanering, färgplanering eller en helhetstäckande inredningsplanering. Tillsammans med kunden funderar vi över de bästa alternativen och lösningarna enligt önskemål. Inredningsplaneringen innefattar t.ex.  Kollage, Färgsättnings- och Belysningsplan, val av Gardiner och andra inredningstextilier, Bottenplaner 2D och 3D samt förslag på möblering och nya produkter. Jag sköter koordineringen av renoveringsobjekt och samarbetar med många kunniga företag inom inrednings- och byggbranschen. Två av mina samarbetspartners är Sisustus Camomille och Solike Oy.

Om du bor längre bort går det bra att få konsultering på distans med hjälp av bilder och videosamtal.

BOKA TID FÖR ETT KONSULTATIONSBESÖK

Alla Inredningsarbeten börjar med ett konsultationsbesök. Vi går igenom dina önskemål, inredningsstilar, färger och idéer och på basen av detta gör jag en offert över inredningsprojektet. När offerten är godkänd börjar planeringsarbetet och förverkligandet. Konsultationsmötet kostar 80,00 inkl. moms och är kostnadsfritt ifall du bokar inredningsplaneringen.

Nedan bilder på inredningsprojekt

Korridor före och efter

Ungdomsrum blir Master Bedroom före och efter

img_0876

Köksrenovering före och efter

 

Fårhus blir Dagvattencenter före och efter