UNELMOITKO TOIMIVASTA KODISTA/ KONTTORISTA JA SUJUVAMMASTA ARJESTA? AMMATTIJÄRJESTÄJÄN AVULLA KAIKKI ON MAHDOLLISTA! 

Pursuavatko säilytystilasi tavaroita ja vaatteita?
Täyttävätkö paperikasat ruokapöydänkin?
Eikö aikasi riitä mihinkään?
Minkälainen järjestys on konttorikaapeissa?

Moni meistä unelmoi kodista tai konttorista jossa tavarat ovat järjestyksessä ja löytyvät heti. Toivomme aikaa asioihin jotka antavat iloa ja energiaa. Arki pyörii usein tavaroidemme ympärillä ja niiden huoltamisessa. Järkevä säilytys ja järjestys sekä vähemmän tavaraa on alku kiireisen arjen ratkaisuun!

Projektiin tarttuminen on usein haastavaa. Mistä kaapista aloittaisi, miten menetellä ja mihin viedä ylimääräiset tavarat? Olen koulutettu Ammattijärjestäjä (Professional Organizer) ja Suomen Ammattijärjestäjät ry:n jäsen. SUSIES PLATS auttaa kaikenlaisissa projekteissa, isommat ja pienemmät. Työ tehdään yhdessä ja lähtökohtana ovat aina asiakkaan tarpeet ja toivomukset. Pyrin löytämään uusia säilytysmahdollisuuksia ja ratkaisuja. Ekologinen ajattelutapa on tärkeä osa työtäni. KonMarin menetelmät ovat monelle tuttuja ja neuvon miten niitä voi toteuttaa projekteissa.

SUSIES PLATS järjestää ja lajittelee kaikkia kodin/konttorin kaappeja, varastoja, vaatekomeroita, keittiökaappeja, lastenhuoneita, papereita, autotalleja ja tietokoneiden sisältöä. Autan rutiinien uudistamisessa sekä tekemään arjesta sujuvamman. Ammattijärjestäjän apu on neutraali ja positiivinen, myös tavaroiden poisvieminen onnistuu tarpeen mukaan.

Ota yhteyttä SUSIES PLATS:iin, saat asiakaskeskeistä, luottamuksellista ja ammattitaitoista apua! Työ alkaa suunnittelukäynnillä jossa käymme läpi tiloja ja annan käytännön vinkkejä ja neuvoja. Jos käynti johtaa palvelun tilaamiseen se on maksuton, muissa tapauksissa hinta on 40,00 sis. alv. Järjestämispalvelut oikeuttavat kotitalousvähennykseen veroilmoituksen yhteydessä.

Työalueeni on koko Uusimaa. Kilometrikorvaus 0,40/km Kehä III ulkopuolella.

Hintaesimerkkejä:
3:n tunnin projekti 185,00 euroa sis. alv. 6:n tunnin projekti 285,00 euroa sis.alv. Laajemmat projektit tarjouksen mukaisesti.

Lahjavinkki: Järjestämislahjakortti!