JÄRJESTÄ ITSELLESI ENEMÄÄN AIKAA! Arjen kiireessä tavarat eivät aina löydä takaisin omille paikoilleen. Koti voi muuttua epäkäytännölliseksi ja stressi saattaa lisääntyä. Moni haaveilee tavaroiden järjestyksestä, kodikkuudesta ja sujuvasta arjesta. Järjestämällä ja karsimalla tavaroita ja vaatteita elämä muuttuu helpommaksi ja aika riittää muuhun kuin kodin askareisiin. Kodissa vietämme suurimman osan vapaa-ajasta ja täällä pitää pystyä rentoutumaan ja keräämään uutta energiaa.

Tarttuminen järjestämisprojektiin voi olla haastavaa. “Mistä aloitan”, “miten luon järkevän järjestyksen” ja “mihin vien ylimääräisiä tavaroita” ovat tavallisia kysymyksiä. Ammattijärjestäjänä annan neuvoja miten pääset alkuun, ja yhdessä keskustelemme tavarahaasteista ja miten hyvä järjestys vaikuttaa arkeen. Yhdessä suunnittelemme parhaita säilytys- ja tavarajärjestys ratkaisuja ja käymme läpi säilytystiloja. Vien projektia eteepäin ja haastan sekä motivoin sinua huumorilla ja reippaalla otteella tekemään päätöksiä ja miettimään tulosten tuomaa hyvää mieltä. Tavoitteena on lempeä ja leppoisampi arki; sekä koti jossa viihdyt. Tuloksia näkyy jo muutamassa tunnissa. Usein teen töitä saman asiakkaan luona monta päivää, kaikenlaiset kaapit ja varastot kohteina.

Olen koulutettu Ammattijärjestäjä (Professional Organizer) ja Suomen Ammattijärjestäjät ry:n jäsen. Ekologinen ajattelutapa ja kierrätys ovat tärkeitä asioita työssäni. Voimme toiveesi mukaan hyödyntää KonMari-menetelmää. Lisäpalveluna pienempien tavaroiden poisvienti. Palvelu on täysin luottamuksellinen, neutraali ja positiivinen.

VARAA SUUNNITTELUKÄYNTI: Työ alkaa n. tunnin suunnittelukäynnillä jossa katsomme tiloja ja kartoitamme tilanteen. Annan käytännön vinkkejä ja neuvoja sekä näkemykseni projektin etenemisestä. Jos käynti johtaa palvelun tilaamiseen suunnittelukäynti on maksuton, muussa tapauksessa 45,00€.

ETÄAPU: Autan asiakkaitani myös etänä. Teen järjestämissuunnitelman kuvien ja puheluiden avulla. Lahjavinkki: Järjestämislahjakortti!

HINTAESIMERKKEJÄ: 3:n tunnin järjestämistyö 168,00€. 6:n tunnin järjestämistyö 300,00€.  Laajemmat projektit tarjouksen mukaisesti.

Järjestämispalvelu oikeuttaa kotitalousvähennykseen. Yllämainitut hinnat sisältävät alv:n ja km-korvauksen Kehä III:n sisäpuolella. Työalueeni on Uudenmaan alue.

Alla ennen ja jälkeen kuvia.