UNELMOITKO TOIMIVASTA KODISTA/ KONTTORISTA JA SUJUVAMMASTA ARJESTA?

TEE TILAA ELÄMÄLLE AMMATTIJÄRJESTÄJÄN AVULLA!

Moni meistä unelmoi kodista tai konttorista jossa tavarat ovat järjestyksessä ja löytyvät. Toivomme aikaa asioihin jotka antavat iloa ja energiaa. Arjemme pyörii kuitenkin usein tavaroidemme ympärillä ja niiden huoltamisessa. Järkevä säilytys ja järjestys sekä vähemmän tavaraa on alku kiireisen arjen ratkaisuun!

Projektiin tarttuminen voi olla haastavaa. Mistä aloittaisi, miten menetellä ja mihin viedä ylimääräiset tavarat? Olen koulutettu Ammattijärjestäjä (Professional Organizer) ja autan kaikenlaisissa projekteissa, isommat ja pienemmät. Työ tehdään yhdessä ja lähtökohtana ovat aina sinun tarpeesi ja toivomuksesi. Pyrin löytämään uusia säilytysratkaisuja. Ekologinen ajattelutapa on tärkeä osa työtäni. Jos haluat neuvon myös KonMarin menetelmissä ja miten niitä voi toteuttaa projektissa. Tavaroiden pois vieminen onnistuu tarpeen mukaan,

SUSIES PLATS järjestää ja lajittelee kaikkia kodin/konttorin tiloja ja huoneita. Autan rutiinien uudistamisessa sekä tekemään arjesta sujuvamman. Ammattijärjestäjän apu on luottamuksellinen, neutraali ja positiivinen. Olen Suomen Ammattijärjestät ry:n jäsen.

Sunnittelukäynti: Työ alkaa suunnittelukäynnillä jossa käymme läpi tiloja ja annan käytännön vinkkejä ja neuvoja. Jos käynti johtaa palvelun tilaamiseen se on maksuton, muissa tapauksissa hinta on 45,00.

Etäapu: Olen auttanut asiakkaitani myös etänä kun asiakas itse tekee järjestelystyön mutta haluaa tukea ja ideoita. Teen suunnitelman kuvien ja Skypen tms. avulla, näinkin palvelu toimii mainiosti. Hinta tarjouksen mukaisesti.

Hintaesimerkkejä:
3:n tunnin järjestämistyö 165,00. 6:n tunnin projekti 285,00.  Tuntihinta 56,00. Laajemmat projektit tarjouksen mukaisesti. Järjestämispalvelut oikeuttavat kotitalousvähennykseen veroilmoituksen yhteydessä.

Lahjavinkki: Järjestämislahjakortti!

Kaikki hinnat sisältävät alv:n ja km-korvauksen Kehä III:n sisäpuolella. Työalueeni on koko Uusimaa.