UNELMOITKO TOIMIVISTA TILOISTA JA SUJUVAMMASTA ARJESTA?

Moni meistä haaveilee kodista tai konttorista jossa tavarat ovat järjestyksessä ja löytyvät. Haluasimme enemmän aikaa asioihin jotka antavat iloa ja energiaa. Arjemme pyörii kuitenkin usein tavaroiden ja niiden huoltamisen ympärillä. Järkevä säilytys ja järjestys sekä vähemmän tavaraa on alku kiireisen arjen ratkaisuun!

Projektiin tarttuminen voi olla haastavaa. Mistä aloittaisi, miten menetellä ja mihin viedä ylimääräiset tavarat? Olen koulutettu Ammattijärjestäjä (Professional Organizer) ja Suomen Ammattijärjestäjät ry:n jäsen. Autan kaikenlaisissa projekteissa, isommat ja pienemmät. Usein työ on monen pävän pituinen. Työ tehdään yhdessä ja lähtökohtana ovat aina sinun tarpeesi ja toivomuksesi. Saat säilytysratkaisuihin neuvoja, ja pyrimme löytämään uusia mahdollisuuksia. Ekologinen ajattelutapa ja kierrätys ovat tärkeä osa työtäni. Jos haluat, voimme hyödyntää KonMarin menetelmiä. Tavaroiden poisvieminen onnistuu tarpeen mukaan,

SUSIES PLATS järjestää ja lajittelee kaikkia kodin/konttorin tiloja ja kaappeja. Uudet rutiinit voivat tehdä arjesta sujuvamman. Ammattijärjestäjän apu on luottamuksellinen, neutraali ja positiivinen.

Sunnittelukäynti: Työ alkaa suunnittelukäynnillä jossa käymme läpi tiloja ja annan käytännön vinkkejä ja neuvoja. Jos käynti johtaa palvelun tilaamiseen se on maksuton, muissa tapauksissa hinta on 45,00€.

Etäapu: Olen auttanut asiakkaitani myös etänä kun asiakas itse tekee järjstämistyön mutta haluaa tukea ja ideoita. Teen suunnitelman kuvien ja videopuheluiden avulla. Hinta tarjouksen mukaisesti.

Hintaesimerkkejä: 3:n tunnin järjestämistyö 168,00€. 6:n tunnin järjestämistyö 300,00€.  Lyhyemmet työt tuntihintaan 56,00€ ja laajemmat projektit tarjouksen mukaisesti.

Lahjavinkki: Järjestämislahjakortti!

Järjestämispalvelu oikeuttaa kotitalousvähennykseen.

Kaikki hinnat sisältävät alv:n ja km-korvauksen Kehä III:n sisäpuolella. Työalueeni on koko Uusimaa.