UNELMOITKO TOIMIVASTA KODISTA JA SUJUVAMMASTA ARJESTA?

Moni meistä haaveilee kodista tai konttorista jossa tavarat ovat järjestyksessä ja löytyvät. Arki pyörii usein tavaroiden ja kodin pyörittämisessä. Miten tavaroita pitäisi järjestää ja mikä olisi paras säilytys? Miten projektiin tartutaan ja mihin viedään ylimääräisiä tavaroita? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin annan ammttijärjestäjänä neuvoja ja vastauksia. Ratkaisemme yhdessä säilytys- ja tavaroiden sijoitteluhasteet, juuri sinun elämäntilanteesi mukaan. Viihtyisä koti on todella tärkeää, vietämmehän ison osan vapaa-ajastamme kotona. Kodissa pitäisi kerätä uutta energiaa ja rentoutua. Muutokset tekevät arjestasi sujuvamman. Tuloksia näkyy jo muutamassa tunnissa. Lisäpalveluna autan tavaroiden poisviennissä.

Olen koulutettu Ammattijärjestäjä (Professional Organizer) ja Suomen Ammattijärjestäjät ry:n jäsen. Autan kaikenlaisissa järjestämis-projekteissa. Työtä tehdään yhdessä ja usein monena päivänä, joskus käymme asiakkaani kanssa läpi kaikki kodin kaapit ja varastot. Ekologinen ajattelutapa ja kierrätys ovat tärkeitä työssäni. Jos halutaan, voimme hyödyntää KonMari-menetelmiä.

SUSIES PLATS järjestää ja lajittelee kaikkia kodin/konttorin tiloja ja kaappeja. Ammattijärjestäjän apu on luottamuksellinen, neutraali ja positiivinen.

Sunnittelukäynti: Työ alkaa suunnittelukäynnillä jossa katsomme tiloja läpi. Saat käytännön vinkkejä ja neuvoja ja näkemykseni miten aloittaa projektin. Jos käynti johtaa palvelun tilaamiseen suunnittelukäynti on maksuton, muussa tapauksessa käynnin hinta on 45,00€.

Etäapu: Autan asiakkaitani myös etänä. Teen järjestämissuunnitelman kuvien ja puheluiden avulla. Hinta projektimukaisesti.

Hintaesimerkkejä: 3:n tunnin järjestämistyö 168,00€. 6:n tunnin järjestämistyö 300,00€.  Laajemmat projektit tarjouksen mukaisesti.

Lahjavinkki: Järjestämislahjakortti!

Järjestämispalvelu oikeuttaa kotitalousvähennykseen. Yllämainitut hinnat sisältävät alv:n ja km-korvauksen Kehä III:n sisäpuolella. Työalueeni on koko Uusimaa.