JÄRJESTÄ ITSELLESI ENEMÄÄN AIKAA! Arjen kiireessä tavarat eivät aina löydä takaisin omalle paikalleen jolloin koti voi muuttua epäkäytännölliseksi ja stressi voi lisääntyä. Moni haaveilee tavarajärjestyksestä, kodikkuudesta ja sujuvasta arjesta. Järjestämällä ja karsimalla tavaroita ja vaatteita elämä muuttuu helpommaksi ja aika riittää paremmin. Koti on tärkein paikkamme jossa vietämme suurimman osan vapaa-ajastamme ja jossa pitää rentoutua ja kerätä energiaa.

Järjestämisprojektiin tarttuminen voi olla haastavaa. “Mistä aloitan”, “miten luon järkevän järjestyksen” ja “mihin vien ylimääräisiä tavaroita” ovat tavallisia kysymyksiä. Ammattijärjestäjänä annan neuvoja miten pääset alkuun ja yhdessä keskustelemme miksi tavarahaasteista ja mitä järjestys antaa sinulle. Huumorilla ja keskusteluiden avulla järjestämme yhdessä, ja suunnittelemme parhaita säilytys- ja järjestysratkaisuja juuri sinulle.  Lopputulos on hyvä arki johon mahtuu muuta kuin kotiaskareita. Tuloksia näkyy jo muutamassa tunnissa. Usein teen töitä saman asiakkaan luona monta päivää, kaikenlaiset kaapit ja varastot kohteina.

Olen koulutettu Ammattijärjestäjä (Professional Organizer) ja Suomen Ammattijärjestäjät ry:n jäsen. Ekologinen ajattelutapa ja kierrätys ovat tärkeitä asioita työssäni. Voimme toiveen mukaan hyödyntää KonMari-menetelmää. Lisäpalveluna pienempien tavaroiden poisvienti. Palvelu on täysin luottamuksellinen, neutraali ja positiivinen.

Sunnittelukäynti: Työ alkaa n. tunnin suunnittelukäynnillä jossa käymme tiloja läpi ja kartoitamme tilanteen. Annan käytännön vinkkejä ja neuvoja sekä näkemykseni projektin etenemisestä.. Jos käynti johtaa palvelun tilaamiseen suunnittelukäynti on maksuton, muussa tapauksessa 45,00€.

Etäapu: Autan asiakkaitani myös etänä. Teen järjestämissuunnitelman kuvien ja puheluiden avulla. Lahjavinkki: Järjestämislahjakortti!

Hintaesimerkkejä: 3:n tunnin järjestämistyö 168,00€. 6:n tunnin järjestämistyö 300,00€.  Laajemmat projektit tarjouksen mukaisesti.

Järjestämispalvelu oikeuttaa kotitalousvähennykseen. Yllämainitut hinnat sisältävät alv:n ja km-korvauksen Kehä III:n sisäpuolella. Työalueeni on Uudenmaan alue.

Alla ennen ja jälkeen kuvia.