ASUNTOSTAILAUS

Asuntostailaus on palvelumuoto jota kannattaa käyttää kun kodin myynti on edessä. Pienillä raikastavilla muutoksilla, tehdään myyntikohteesta mahdollisimman siisti, neutraali ja vetovoimainen. Asuntostailauksen ajatus on että ostajat näkevät mahdollisuuksia ja oma kotinsa asunnossasi.  Tarkoituksena on tehostaa myyntiä.

Stailausmuutokset ja asunnon kohennus sisältävät esim. tavaroiden karsimista, uusi järjestys kalusteille ja raikastavia sisustustuotteita. Pienet remontti- tai maalaustyöt ovat joskus hyvä tehdä myyntikohteisiin.

SUSIES PLATS tekee stailausyhteistyötä sekä yksityisten asuntomyyjien että meklareiden kanssa. Stailauksissa käytän ensisijaisesti sinun omia tavaroita ja kalusteita. Vuokrattua rekvisiittaa käytetään tarpeen mukaan ja silloin kun asunto on tyhjä. Olen koulutettu Asunnon stailauskonsultti.

KARTOITUSTAPAAMINEN:

Stailausprojekti alkaa kartoitustapaamisella, jolloin käymme läpi asunnon ja mietimme mahdollisuuksia kodin piristykseen ja miten asunnosta saisi mahdollisimman kiinnostava. Tapaamisen jälkeen teen tarkan stailaussuunnitelman; miten kotisi olisi mahdollisimman houkutteleva ostajille. Ennen valokuvausta ja näyttöä koti stailataan suunnitelman mukaan. Ensivaikutelma on tärkeä! Tapaamisen hinta on 120,00. Tämän jälkeen saat tarjouksen varsinaisesta stailaustyöstä ja -suunnitelmasta. Jos tarjous hyväksytään, käynnin hinta on 60,00.

STAILAUSPAKETIT, ESIMERKKEJÄ:

Suunnittelen juuri sinulle sopivia stailauspaketteja. Hinta alkaen 250,00.

PIENI STAILAUS: Käytössä asiakkaan omat tavarat. Asunto saa piristystä selkeyttämällä ilmettä ja kalusteiden uudelleen järjestelyllä. Alkaen 250,00.

KESKISUURI STAILAUS: Stailauspaketti sisältää pienten sisustustuotteiden vuokraus, pieniä korjaus- ja maalaustöitä, tekstiilien ja verhojen läpikäynti, parveke/terassi/piha freesataan, tuoreet kukat ja hedelmät tuodaan paikalle. Alkaen 400,00.

Kaikki mainitut hinnat sisältävät alv:n ja kilometrikorvauksen Kehä III:n sisäpuolella.

SISUSTUSVALOKUVAUS

Kun kotia myydään tai lehtiin kirjoitetaan sisustus reportaasia, on tärkeää että kuvat puhuvat puolestaan. Valo, värit, tunnelma sekä sisustustuotteet lisäävät halun nähdä enemmän, jatkaa lukemista ja saada ideoita. Myös asunto ilmoituksissa valokuvien merkitys on suuri.

Tarjoan sisustus valokuvausta asiakkailleni. Kävin vuonna 2017 Sisustusvalokuvaus kurssin.

Työ alkaa kartoitus tapaamisella jolloin käyn läpi valon riittävyyden, kodin ilmeen ja otan testikuvia. Kartoitustapaamisen hinta 100,00. Tapaaminen on ilmainen jos valokuvauspalveluani tilataan. Saat käynnin aikana tarkan hinnan valokuvaamiselle.

Pakettihinta vaihtelee 180,oo – 300,oo, rippuen asunnon neliömäärästä. Työ sisältää kuvaustyön, jälkikäsittelyn sekä kuvien, 10-20 kpl, toimittaminen asiakkaalle kolmen päivän sisällä. Valokuvaus voidaan helposti yhdistää stailauspalveluun, hinta on edullisempi kuin palvelut erikseen.

Kaikki mainitut hinnat sisältävät alv:n ja kilometrikorvauksen Kehä III:n sisäpuolella.