ASUNTOSTAILAUS

Asuntostailaus on palvelumuoto jota kannattaa käyttää kun kodin myynti on edessä ja haluaa tehostaa myyntiä. Raikastavilla muutoksilla luon kodikkaan ja samalla mahdollisimman neutraalin ja vetovoimaisen kokonaisilmeen. Asuntostailauksen ajatus on että ostajat näkevät mahdollisuuksia ja oma kotinsa asunnossasi.  Myyntikuvat ovat tärkeät  ja stailattu kohde herättää enemmän kiinnostusta. Ensivaikutelma on tärkeä asuntonäytöllä.

Stailausmuutokset ja asunnon kohennus sisältävät esim. siivousta, tavaroiden karsimista, uusi järjestys kalusteille, neutraaleja värejä ja raikastavia sisustustuotteita. Joskus kohteet vaativat pientä pintaremonttia.

SUSIES PLATS käyttää stailauksissa ensisijaisesti asiakkaan omia tavaroita, tekstiilejä ja kalusteita. Vuokrattua rekvisiittaa käytetään tarpeen mukaan ja silloin kun asunto on tyhjä. Olen koulutettu Asunnon stailauskonsultti.

KARTOITUS-/SUUNNITTELUTAPAAMINEN:

Stailausprojekti alkaa kartoitustapaamisella, jolloin käymme huoneita läpi ja mietimme mahdollisuuksia kodin piristykseen. Kuuntelen asiakkaani toiveita ja mahdollisuuksia osallistua projektiin. Aikataulu on erityisen tärkeä. Tapaamisen jälkeen teen tarjouksen stailaustyöstä. Kun tämä on hyväksytty, teen tarkan huonekohtaisen stailaussuunnitelman; miten kotisi olisi mahdollisimman houkutteleva potentiaalisille ostajille. Ennen valokuvausta ja näyttöä koti stailataan suunnitelman mukaan. Tapaamisen hinta on 120,00€, jos tarjous hyväksytään tämä on maksuton käynti.

STAILAUSPAKETIT ALKAEN 250,00€:

Suunnittelen juuri sinulle sopivia stailauspaketteja alla mainittujen lisäksi. Stailaus voi myös tapahtua etänä kuvien ja videopuheluiden avulla. Lisäpalveluna otan myös myyntikuvia, katso hintoja alla.

TASO 1 STAILAUS: Käytössä asiakkaan omat huonekalut, tavarat ja tekstiilit. Asunto saa piristystä karsimalla turhia tavaroita, selkeyttämällä ilmettä ja kalusteiden uudelleen järjestelyllä. Valaistuksen suunnittelu, pienet sisustuselementit (esim. viherkasvit) ja sisustusviimeistely kuuluvat hintaan. Alkaen 250,00€.

TASO 2 STAILAUS: Stailauspaketti sisältää paitsi tason 1:n kohdat myös pienten sisustustuotteiden ja tekstiilien vuokrausta, pientä pintakorjausta, parveke/terassi/piha raikastetaan. Alkaen 400,00€.

Kaikki mainitut hinnat sisältävät alv:n ja kilometrikorvauksen Kehä III:n sisäpuolella.

SISUSTUSVALOKUVAT

Kun kotia myydään tai siitä tehdään lehtireportaasi, kuvien pitää puhua puolestaan. Valo, värit, tunnelma sekä sisustustuotteet lisäävät halun nähdä enemmän, käydä katsomassa asuntoa, jatkaa lehtijutun lukemista ja saada ideoita. Asuntoilmoituksissa valokuvien merkitys on suuri.

Kävin vuonna 2017 Sisustusvalokuvaus kurssin ja tarjoan sisustusvalokuvausta asiakkailleni joko yhdistettynä stailaustyöhön tai erillisenä palveluna.

Pakettihinta asunnon valokuvaukselle vaihtelee 180,oo-350,oo€, rippuen asunnon neliömäärästä. Työ sisältää kuvaustyön, jälkikäsittelyn sekä kuvien, 10-20 kpl, toimittaminen asiakkaalle kolmen päivän sisällä. Valokuvaus voidaan helposti yhdistää stailauspalveluun jolloin myyntikuvien ottaminen tapahtuu samalla kun stailausviimeistely tehdään.

Kaikki mainitut hinnat sisältävät alv:n ja kilometrikorvauksen Kehä III:n sisäpuolella.