MYYNTISTAILAUS

Asunnon myyntistailausta käytetään kun myyntiä haluataan tehostaa. Raikastavilla muutoksilla kokonaisilme muuttuu kodikkaammaksi ja houkuttelevammaksi. Ostajat näkevät paremmin tilan mittasuhteita ja mahdollisuuksia, sekä pystyvät näkemään oma kotinsa asunnossasi. Asuntonäytöissä ensivaikutelma on äärimmäisen tärkeä.

Stailausmuutokset ja asunnon kohennus sisältävät esim. siivousta, tavaroiden karsimista, kalusteiden uudelleen asettelua, värivalintoja ja raikastavia sisustustuotteita. Joskus kohteissa tarvitaan pientä pintaremonttia.

SUSIES PLATS käyttää stailauksissa ensisijaisesti asiakkaan omia tavaroita, tekstiilejä ja kalusteita. Vuokrattua rekvisiittaa käytetään tarpeen mukaan ja silloin kun asunto on tyhjä. Olen koulutettu sertifioitu asunnon stailauskonsultti.

KARTOITUS-/SUUNNITTELUTAPAAMINEN:

Stailausprojekti alkaa suunnittelutapaamisella, jolloin yhdessä katsomme tiloja ja mietimme mahdollisuuksia kodin piristykseen. Kuuntelen toiveitasi ja mahdollisuudestasi osallistua projektiin. Aikataulu on erityisen tärkeä. Katselmuksen jälkeen teen tarjouksen stailaustyöstä. Kun tarjous on hyväksytty, saat tarkan huonekohtaisen stailaussuunnitelman. Ennen valokuvausta ja näyttöä, tulen toteuttamaan stailaussuunnitelman. Tapaamisen hinta on 120,00€, jos tarjous hyväksytään suunnittelutapaaminen on maksuton.

STAILAUSPAKETIT ALKAEN 250,00€:

Suunnittelen juuri sinulle sopivan myyntistailauksen, johon sisältyy joko omia tavaroita ja tekstiilejä tai vuokrattua rekvisiittaa. Jo tavaroiden karsimisella saa selkeämmän ilmeen. Valaistussuunnitelma ja pienempien sisustuselementtien lisäys  (esim. viherkasvit/tyynyt/korit) tekevät asunnosta vielä kiinnostavamman. Lisäpalveluna otan myös myyntikuvia, katso hintoja alla.

SISUSTUSVALOKUVAT

Kun kotia myydään tai tarvitaan houkuttelevua kuvia muusta syystä, kuvien pitää puhua puolestaan. Valo, värit, tunnelma sekä sisustustuotteet herättävät kiinnostusta näkemään enemmän. Asuntoilmoituksissa valokuvien merkitys on suuri, stailattu kohde herättää usein enemmän kiinnostusta.

Kävin vuonna 2017 Sisustusvalokuvauskurssin ja tarjoan sisustusvalokuvausta asiakkailleni joko yhdistettynä myynitistailaukseen tai erillisenä palveluna.

Pakettihinta asunnon valokuvaukselle vaihtelee 180,oo-400,oo€, rippuen neliömäärästä. Työ sisältää kuvaustyön, jälkikäsittelyn sekä kuvien, 10-20 kpl (riippuen neliöistä ja huonemäärästä), toimittaminen asiakkaalle kolmen vuorokauden sisällä. Jos valokuvaus on osana myyntistailausta, se tehdään sujuvasti stailauksen yhteyteen.