ASUNTOSTAILAUS

Asuntostailaus on palvelumuoto jota käytetään kun kodin myynti on edessä ja myyntiä haluataan tehostaa. Raikastavilla muutoksilla luon kodikkaan ja vetovoimaisen kokonaisilmeen. Asuntostailauksen ajatus on että ostajat näkevät mahdollisuuksia ja oma kotinsa asunnossasi.  Myynti-ilmoituksen kuvat ovat tärkeät  ja stailattu kohde herättää enemmän kiinnostusta. Ensivaikutelma on tärkeä asuntonäytöllä.

Stailausmuutokset ja asunnon kohennus sisältävät esim. siivousta, tavaroiden karsimista, uusi järjestys kalusteille, neutraaleja värejä ja raikastavia sisustustuotteita. Joskus kohteet vaativat pientä pintaremonttia.

SUSIES PLATS käyttää stailauksissa ensisijaisesti asiakkaan omia tavaroita, tekstiilejä ja kalusteita. Vuokrattua rekvisiittaa käytetään tarpeen mukaan ja silloin kun asunto on tyhjä. Olen koulutettu Asunnon stailauskonsultti.

KARTOITUS-/SUUNNITTELUTAPAAMINEN:

Stailausprojekti alkaa kartoitustapaamisella, jolloin käymme huoneita läpi ja mietimme mahdollisuuksia kodin piristykseen. Kuuntelen toiveitasi ja mahdollisuuksistasi osallistua projektiin. Aikataulu on erityisen tärkeä. Katselmuksen jälkeen teen tarjouksen stailaustyöstä. Kun tämä on hyväksytty, teen tarkan huonekohtaisen stailaussuunnitelman. Eli miten kotisi olisi mahdollisimman houkutteleva potentiaalisille ostajille. Ennen valokuvausta ja näyttöä, stailaan kotisi suunnitelman mukaisesti. Tapaamisen hinta on 120,00€, jos tarjous hyväksytään kartoitustapaaminen on maksuton.

STAILAUSPAKETIT ALKAEN 250,00€:

Suunnittelen juuri sinulle sopivia stailauspaketteja alla mainittujen lisäksi. Stailaus voi myös tapahtua etänä kuvien ja videopuheluiden avulla. Lisäpalveluna otan myös myyntikuvia, katso hintoja alla.

TASO 1 STAILAUS: Käytössä asiakkaan omat huonekalut, tavarat ja tekstiilit. Asunto saa piristystä karsimalla turhia tavaroita, selkeyttämällä ilmettä ja kalusteiden uudelleen järjestelyllä. Valaistuksen suunnittelu, pienet sisustuselementit (esim. viherkasvit) ja sisustusviimeistely kuuluvat hintaan. Alkaen 250,00€.

TASO 2 STAILAUS: Stailauspaketti sisältää paitsi tason 1:n kohdat myös pienten sisustustuotteiden ja tekstiilien vuokrausta, pientä pintakorjausta, parveke/terassi/piha raikastetaan. Alkaen 400,00€.

Kaikki mainitut hinnat sisältävät alv:n ja kilometrikorvauksen Kehä III:n sisäpuolella.

SISUSTUSVALOKUVAT

Kun kotia myydään tai siitä tehdään lehtireportaasi, kuvien pitää puhua puolestaan. Kuvien valo, värit, tunnelma sekä sisustustuotteet houkuttelevat näkemään enemmän asunnosta tai jatkaa lehtijutun lukemista ja saada ideoita. Asuntoilmoituksissa valokuvien merkitys on suuri.

Kävin vuonna 2017 Sisustusvalokuvaus kurssin ja tarjoan sisustusvalokuvausta asiakkailleni joko yhdistettynä myynitistailaukseen tai erillisenä palveluna.

Pakettihinta asunnon valokuvaukselle vaihtelee 180,oo-350,oo€, rippuen asunnon neliömäärästä. Työ sisältää kuvaustyön, jälkikäsittelyn sekä kuvien, 10-20 kpl (riippuu neliöistä ja huonemäärästä), toimittaminen asiakkaalle kolmen vuorokauden sisällä. Jos valokuvaus on osana myyntistailausta, se tehdään sujuvasti stailauksen yhteyteen.

Kaikki mainitut hinnat sisältävät alv:n ja kilometrikorvauksen Kehä III:n sisäpuolella.