ASUNTOSTAILAUS

Asuntostailaus on palvelumuoto jota kannattaa käyttää kun kodin myynti on edessä. Pienillä raikastavilla muutoksilla, tehdään myyntikohteesta mahdollisimman siisti, neutraali ja vetovoimainen. Asuntostailauksen ajatus on että ostajat näkevät mahdollisuuksia ja oma kotinsa asunnossasi.  Tarkoituksena on tehostaa myyntiä.

Stailausmuutokset ja asunnon kohennus sisältävät esim. tavaroiden karsimista, uusi järjestys kalusteille ja raikastavia sisustus tuotteita. Pienet remontti- tai maalaustyöt ovat joskus hyvä tehdä myyntikohteisiin.

SUSIES PLATS tekee stailausyhteistyötä sekä yksityisten asuntomyyjien että meklareiden kanssa. Stailauksissa käytän ensisijaisesti sinun omia tavaroita ja kalusteita. Vuokrattua rekvisiittaa käytetään tarpeen mukaan ja silloin kun asunto on tyhjä. Olen koulutettu Asunnon stailauskonsultti.

KARTOITUSTAPAAMINEN:

Stailausprojekti alkaa kartoitustapaamisella, jolloin käymme läpi asunnon ja mietimme mahdollisuuksia kodin piristykseen ja miten asunnosta saisi mahdollisimman neutraali. Tapaamisen jälkeen teen  stailaus suunnitelman, miten kotisi kiehtoaa mahdollisimman monia ostajia. Ennen valokuvausta ja näyttöä koti stailataan suunnitelman mukaan. Ensivaikutelma on tärkeä!

Tapaamisen hinta on 120,00 jonka jälkeen saat tarjouksen varsinaisesta stailaustyöstä ja -suunnitelmasta.

STAILAUSPAKETIT:

Paitsi alla olevat paketit suunnittelen juuri sinulle sopivia stailauspaketteja. Alkaen 250,00.

PIENI STAILAUS: Käytössä asiakkaan omat tavarat. Asunto saa piristystä selkeyttämällä ilmettä ja kalusteiden uudelleen järjestelyllä. Alkaen 250,00.

KESKISUURI STAILAUS: Pieni Stailauspaketti sekä: pienten sisustustarvikkeiden vuokraus, pieniä korjaus- ja maalaustöitä, tekstiilien ja verhojen läpikäynti, parveke/terassi/piha freesataan, tuoreet kukat ja hedelmät tuodaan paikalle. Alkaen 500,00.

ISO STAILAUS: Pieni ja Keskisuuri Stailauspaketti sekä: vuokrakalusteita ja -sisustustuotteita, isompia korjaus- ja maalaustöitä, valaistusten läpikäynti ja sijoittelu, siivous. Sopii myös tyhjiin asuntoihin. Alkaen 800,00.

Kaikki mainitut hinnat sisältävät alv:n ja kilometrikorvauksen Kehä III:n sisäpuolella.

SISUSTUSVALOKUVAUS

Kun kotia myydään tai lehtiin kirjoitetaan sisustusreportaasia, on tärkeää että kuvat puhuvat puolestaan. Valo, värit, tunnelma sekä sisustustuotteet lisäävät halun nähdä enemmän, jatkaa lukemista ja saada ideoita. Myös asuntoilmoituksissa valokuvien merkitys on suuri.

Tarjoan sisustusvalokuvausta asiakkailleni. Kävin vuonna 2017 Sisustusvalokuvauskurssin.