MYYNTISTAILAUS

Myyntistailaus on pavelumuoto jota käytetään kun asunnon myyntiä halutaan tehostaa. Raikastavilla muutoksilla kokonaisilme muuttuu kodikkaammaksi ja houkuttelevammaksi. Stailattu kohde herättää huomiota; ostajat näkevät paremmin tilan mittasuhteita sekä pystyvät näkemään oma kotinsa asunnossasi. Asuntonäytöissä ensivaikutelma on äärimmäisen tärkeä. Stailauksen avulla myyntiaika voi lyhentyä ja myyntihinta nousta.

Asunnon stailaus sisältää mm. tavaroiden karsimista sekä ilmavien tilojen luominen. Yhtenäinen väriskaala sekä piristävät sisustustuotteet luovat tunnelmaa. Pienet pintaremontit voivat joskus olla paikallaan. Kodin pitää olla mahdollisimman houkutteleva mahdollisille ostajille.

SUSIES PLATS käyttää ensisijaisesti asiakkaan omia tavaroita, kalusteita ja tekstiilejä. Vuokrattua rekvisiittaa käytetään tarpeen mukaan mm. tyhjissä asunnoissa. Olen koulutettu Kodinstailaaja.

SUUNNITTELUTAPAAMINEN: Stailausprojekti alkaa suunnittelutapaamisella, jolloin mietimme mahdollisuuksia piristää kotia. Kuuntelen toiveitasi ja käymme läpi kaikkia tiloja. Tapaamisen jälkeen teen tarjouksen varsinaisesta huonekohtaisesta stailaustyöstä. Kun tarjous on hyväksytty, teen stailaus suunnitelman. Ennen valokuvausta ja näyttöä, toteutan varsinaisen stailauksen. Suunnittelutapaaminen 120,00€, kun tarjous hyväksytään tapaaminen on maksuton.

Stailaushinta (suunnittelu ja toteuttaminen) alkaen 200,00€/huone. Lisäpalveluna myynti-ilmoituksen valokuvat, kts alla.

SISUSTUSVALOKUVAT

Kun kotia myydään tarvitaan houkuttelevia kuvia kodista. Valo, värit, tunnelma sekä sisustustuotteet herättävät kiinnostusta ja halua nähdä enemmän. Asuntoilmoituksissa valokuvien merkitys on suuri.

Olen käynyt Sisustusvalokuvauskurssin ja tarjoan sisustusvalokuvausta asiakkailleni joko yhdistettynä myyntistailaukseen tai erillisenä palveluna.

Pakettihinta asunnon valokuvaukselle vaihtelee 180,00-400,00€, rippuen neliömäärästä. Työ sisältää kuvaustyön, jälkikäsittelyn sekä kuvien, 10-20 kpl (riippuen neliöistä ja huonemäärästä), toimittaminen asiakkaalle kolmen vuorokauden sisällä. Jos valokuvaus on osana myyntistailausta, se tehdään sujuvasti stailauksen yhteyteen.