SUSIES PLATS

SUSIES PLATS startade 2013 och erbjuder tjänster inom inredning, homestyling och ordning & reda. Jag arbetar i hela Nyland. En dröm om att få arbeta med kunder och planera trivsamma och funktionella utrymmen med bästa möjliga lösningar förverkligades genom min firma. Alla projekt görs enligt kundernas önskemål och budget. Ekologiska och hållbara lösningar är viktiga aspekter i alla projekt.

Jag heter Susie Kousa och bor i Helsingfors. Kundservice är en av mina starkaste sidor, det är alltid lika roligt och en ära att få förverkliga mina kunders önskemål  och drömmar om hur ett hem skall kännas och se ut. Jag betjänar mina kunder på svenska, finska och engelska. Alla projekt är helt konfidentiella. Varje projekt är olikt det andra och ger spännande nya utmaningar.

År 2013 utbildade jag mej till Certifierad Inredare och Ordningskonsult (Professional Organizer). Under åren har jag gått olika kurser som stöder mitt arbete; effektmålning, blombindning, inredningsfotografering, möbeltapetsering, sketchup ritprogram och år 2018 utbildade jag mej till Certifierad Homestaging/Styling konsult.

I sociala medier hittar du mej på LinkedIn, Facebook: `PLATS-Interior Design´ och på Instagram: `susiesplats´.

Foto: Lina Enlund Västra Nyland

KURSER OCH FÖRELÄSNINGAR

SUSIES PLATS föreläser och håller kurser i Inredningens grunder och trender; t.ex. färger, inredningsstilar, ljussättning, möblering. Att reda upp och hålla ordning är ett annat ämne. Grupperna kan bestå av föreningar, företag och eller privata hemmaträffar. Exakt tema och längd byggs upp enligt gruppens storlek och önskemål. Föreläsningar från 150,00€ inkl. moms.

NYHETER

Vintern 2021 började med intressanta projekt; bla. akustikdämpning i förenings utrymmen och ett stort inredningprojekt hemma hos kunden. Många webinar har gjort distansarbetet mer bekant och syns starkare även i mina projekt. Axell timlärarabetet i inredning och bedömningar av yrkesprov fortsätter. Till hösten 2021 planeras kurser på Kyrkslätts medborgarinstitut.

År 2020 började med många roliga och intressanta projekt.  Fördjupade mej i SketchUp ritprogram. I februari besökte jag Stockholm Furniture & Light fair där jag knöt kontakt med många nordiska inredningsföretag.

Året 2019 arbetade jag deltid för Svenskt Tenn, och fick delta i Yle5 TV program Efter Nio, där jag hjälpte programledarna att ordna upp sina skrivbord.

Planering av sommarhus med hjälp av SketchUp ritprogram