SUSIES PLATS

SUSIES PLATS grundades 2013 och erbjuder tjänster inom inredning, homestyling och ordning & reda. Jag arbetar i hela Nyland.

Jag heter Susie Kousa och bor i Helsingfors. Kundservice är en av mina starkaste sidor, det är alltid lika roligt att få förverkliga mina kunders önskemål och drömmar om hur ett hem skall kännas och se ut. Varje projekt är olikt det andra och ger spännande nya utmaningar. Jag betjänar mina kunder på svenska, finska och engelska. Alla projekt är helt konfidentiella.

En dröm om att få arbeta med kunder och planera trivsamma och funktionella utrymmen med bästa möjliga lösningar förverkligades genom min firma. Alla projekt görs enligt kundernas önskemål och budget. Ekologiska och hållbara lösningar är viktiga aspekter i alla projekt.

År 2013 utbildade jag mej till Certifierad Inredare och Ordningskonsult (Professional Organizer), och 2018 till Certifierad Homestyling konsult. Under åren har jag gått olika kurser som stöder mitt arbete; bl.a. inredningsfotografering, möbeltapetsering och Sketchup ritprogram. Jag är medlem i Suomen Ammattijärjestäjät ry.

I sociala medier hittar du mej på LinkedIn, Facebook: `PLATS-Interior Design´ och på Instagram: `susiesplats´.

Foto: Lina Enlund Västra Nyland

KURSER OCH FÖRELÄSNINGAR

SUSIES PLATS föreläser och håller kurser i Inredningens grunder och trender; t.ex. färger, inredningsstilar, ljussättning, möblering. Att reda upp och hålla ordning är ett annat ämne. Grupperna kan bestå av föreningar, företag och eller privata hemmaträffar. Exakt tema och längd byggs upp enligt gruppens storlek och önskemål. Föreläsningar från 150,00€ inkl. moms.

NYHETER

Vintern 2021 började med intressanta projekt; bl.a. akustikdämpning i en förenings utrymmen och ett stort inredningsprojekt i hemmamiljö. Distansföreläsningar och -inredningsplaneringar har blivit vanligare under detta år. Under hösten 2021 börjar, vid sidan av mina projekt, ett samarbete med Alvar Aalto stiftelsen och bedömning av yrkesprov för inredningsstuderande på Axxell fortsätter. På Kyrkslätts medborgarinstitut drar jag kurser under hösten.

Planering av sommarhus med hjälp av SketchUp ritprogram