SUSIES PLATS

SUSIES PLATS startade 2013 och erbjuder tjänster inom Inredning, Homestyling och Ordning & Reda. Jag arbetar i hela Nyland. Att få planera trivsamma och funktionella utrymmen och fundera på bästa möjliga inredning är kreativt och givande. Alla projekt görs enligt kundens önskemål och budget.

Jag heter Susie Kousa och bor i Helsingfors. Jag har 30 års arbetserfarenhet av kundservice och det är roligt att få vara med och förverkliga mina kunders önskemål  och drömmar om hur ett hem skall vara och se ut. Jag betjänar mina kunder på svenska, finska och engelska. Alla projekt är helt konfidentiella. I mitt arbete är varje projekt olikt det andra och det är lika spännande varje gång att ta itu med nya utmaningar.

Jag är medlem i Suomen Ammattijärjestäjät ry.

År 2013 utbildade jag mej till Certifierad Inredare och Ordningskonsult (Professional Organizer). År 2017 gick jag en kurs i Effektmålning på Tikkurila, en Blombindningskurs på Axxell och en Inredningsfotograferingskurs. År 2018 gick jag en kurs i möbeltapetsering och utbildade jag mej till Certifierad Homestaging/Styling konsult. 2019 har jag gått en kurs i SketchUp ritprogram.

I sociala medier hittar du mej på LinkedIn, Facebook: PLATS-Interior Design och på Instagram: susiesplats. Min Blogg heter “Hemmets Hemligheter”.

Foto: Lina Enlund Västra Nyland

KURSER OCH FÖRELÄSNINGAR

SUSIES PLATS föreläser och drar kurser i Inredningens grunder, t.ex. färger, inredningsstilar, ljussättning, möblering. Att reda upp och hålla ordning är ett omtyckt ämne på mina föreläsningar. Grupperna kan t.ex. vara föreningar, företag och eller privata hemmaträffar. Exakt tema och längd byggs upp enligt gruppens storlek och önskemål. En föreläsning kostar från 150,00€ inkl. moms.

NYHETER

Under hösten 2019 har jag många roliga inredningsprojekt och -samarbeten på gång. Jag vikarierar även som deltidslärare på Axxells Artesan Inredarlinje för vuxna och som bedömare vid deras yrkesprov. Har under hösten besökt flera branschmässor och -events; bl.a Formex i Stocholm, ID Helsinki, Habitare Pro och DekoStudio. I september var jag gäst i TV programmet “Efter Nio” som expert på ordning och reda och fick hjälpa programledarna att ordna upp sina skrivbord.

Vintern 2019 var fylld av roliga inredningsprojekt och omfattande, lyckade organiseringsprojekt. Jag arbetade bl.a. för Svenskt Tenn och fick sälja deras vackra produkter och mönster.