SUSIES PLATS

SUSIES PLATS startades 2013 och erbjuder tjänster inom Inredning, Homestyling och Ordning & Reda i hela Nyland. Jag har  genom min firma förverkligat en dröm att få arbeta med  Kunder, Hem och Inredning. Mitt mål är att skapa trivsamma och funktionella utrymmen enligt kundens önskemål och budget.

Jag heter Susie Kousa och bor i Helsingfors. Att få arbeta med mänskor i deras hem eller på kontor handlar mycket om kundservice, något jag har lång arbetserfarenhet av. Det är så roligt att få vara med och förverkliga kundens önskemål, oberoende om det gäller att reda upp bland sakerna, inreda eller styla visningshem. Jag betjänar mina kunder på svenska, finska och engelska. Alla projekt är helt konfidentiella. I mitt arbete är varje projekt olikt det andra och det är lika spännande varje gång att ta itu med nya utmaningar.

Jag är medlem i Suomen Ammattijärjestäjät ry.

År 2013 utbildade jag mej till Certifierad Inredare och Ordningskonsult (Professional Organizer). År 2017 gick jag en kurs i Effektmålning på Tikkurila, en Blombindningskurs på Axxell och en Inredningsfotograferingskurs. År 2018 gick jag en kurs i möbeltapetsering och utbildade jag mej till Certifierad Homestaging/-styling konsult.

I sociala medier hittar du mej på LinkedIn, Facebook: PLATS-Interior Design och på Instagram: susiesplats. Min Blogg heter “Hemmets Hemligheter”.

Foto: Lina Enlund Västra Nyland

KURSER OCH FÖRELÄSNINGAR

SUSIES PLATS föreläser och drar kurser i Inredningens grunder, t.ex. färger, inredningsstilar, ljussättning, möblering. Att reda upp och hålla ordning är ett annat omtyckt ämne på mina föreläsningar. Grupperna kan t.ex. vara föreningar, företag och eller privata hemmaträffar. Exakt tema och längd byggs upp enligt gruppens storlek och önskemål. En föreläsning kostar från 150,00€ inkl. moms.

NYHETER

Vintern 2019 har varit fylld av roliga projekt och inspiration. Jag har bl.a fått arbeta med Svenskt Tenns vackra produkter och mönster. På yrkesskolan Axxell agerar jag under våren bedömare för Artesan Inredare-elevernas yrkesprov. Går för tillfället en kurs i ritningsprogrammet SketchUp som gör det ännu lättare än tidigare för mina kunder att föreställa sej sina nyinredda utrymmen.