SUSIES PLATS

SUSIES PLATS on perustettu 2013 ja tarjoaa Sisustussuunnittelijan, Asuntostailaajan ja Ammattijärjestäjän palvelut Uudenmaan alueella. Olen firmani myötä toteuttanut unelman tehdä töitä Asiakkaiden, Kotien ja Sisustuksen parissa. Tavoitteeni on luoda kodikkaita ja toimivia tiloja asiakkaani toivomusten ja budjetin mukaan.

Olen Susie Kousa Helsingistä. Työni kodeissa ja konttoreissa liittyy vahvasti asiakaspalveluun, josta minulla on vankka kokemus. Asiakkaiden toiveiden toteuttaminen on aina ilo ja kunnia minulle, oli sitten kyseessä tavaroiden järjestäminen, sisustaminen tai asuntostailaus. Palvelen asiakkaitani suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Kaikki projektit ovat täysin luottamuksellisia.  Jokainen projekti eroaa edellisestä, ja on aina mielenkiintoisaa tarttua uuteen haasteeseen.

Olen Suomen Ammattijärjestäjät ry:n jäsen.

Vuonna 2013 valmistuin Sisustussuunnittelijaksi ja kävin Ammattijärjestäjäkoulutuksen. Vuonna 2017 kävin Efekitmaalauskurssin, Kukansidontakurssin  sekä Sisustusvalokuvauskurssin. Vuonna 2018 kävin Verhoilukurssin ja valmistuin Asunnon stailauskonsultiksi.

Sosiaalisessa Mediassa minut löytää LinkedIn:ssa, Facebookissa: Plats-Interior Design ja Instagramissa: susiesplats. Blogini on ruotsiksi; Hemmets Hemligheter.

Foto: Lina Enlund Västra Nyland

KURSSIT JA LUENNOT

SUSIES PLATS luennoi ja pitää kursseja Sisustuksen perusteista ja trendeistä; esim. väreistä, sisustustyyleistä, valaistuksesta  ja kalustamisesta. Toinen aihe on Tavaroiden hallinta ja miten järjestys vaikuttaa meihin. Ryhmät voivat koostua yhdistyksestä, yrityksestä tai yksityisestä ryhmästä esim. kotikutsuilla.  Tarkka aihe ja pituus määräytyy ryhmän ja toiveiden mukaan.  Luennon hinta alkaen 150,00 sis alv.

UUTISET

Talvi 2019 on ollut täynnä hienoja projekteja; inspiroiva ja hauska alkuvuosi. Olen mm. saanut tehdä töitä Svenskt Tenn:n upeiden tuotteiden ja kuosien parissa. Toimin kevään aikana arvioijana Axxell Artesan Sisustuslinjan Ammatti-näytetutkinnoissa. Tällä hetkellä käyn myös SketchUp piirustuskurssia, jolloin 2D ja 3D kuvani antavat vielä parempaa mahdollisuutta hahmottaa tiloja.