SUSIES PLATS

SUSIES PLATS on perustettu 2013 ja tarjoaa Sisustussuunnittelijan, Asuntostailaajan ja Ammattijärjestäjän palvelut Uudenmaan alueella. Olen firmani myötä toteuttanut unelman tehdä töitä Asiakkaiden, Kotien ja Sisustuksen parissa. Tavoitteeni on luoda kodikkaita ja toimivia tiloja asiakkaani toivomusten ja budjetin mukaan.

Olen Susie Kousa ja asun Helsingissä. Työni kodeissa ja konttoreissa liittyy vahvasti asiakaspalveluun, josta minulla on vankka kokemus. Asiakkaiden toiveiden toteuttaminen on aina ilo ja kunnia, on sitten kyseessä tavaroiden järjestäminen, sisustaminen tai asuntostailaaminen. Palvelen asiakkaitani suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Kaikki projektit ovat täysin luottamuksellisia.  Jokainen projekti eroaa edellisestä, ja on aina yhtä mielenkiintoisaa tarttua uuteen haasteeseen.

Olen Suomen Ammattijärjestäjät ry:n jäsen.

Vuonna 2013 valmistuin Sisustussuunnittelijaksi ja kävin Ammattijärjestäjäkoulutksen. Vuonna 2017 kävin Efekitmaalauskurssin, Kukansidontakurssin  sekä Sisustusvalokuvauskurssin. Vuonna 2018 valmistuin Asunnon stailauskonsultiksi.

Sosiaalisessa Mediassa minut löytää LinkedIn:ssa, Facebookissa: Plats-Interior Design ja Instagramissa: susiesplats. Blogini on ruotsiksi; Hemmets Hemligheter.

KURSSIT JA LUENNOT

SUSIES PLATS luennoi ja pitää kursseja Sisustuksen perusteista ja trendeistä; esim. väreistä, sisustustyyleistä, valaistuksesta  ja kalustamisesta. Toinen aihe on Tavaroiden hallinta ja miten järjestys vaikuttaa meihin. Ryhmät voivat koostua yhdistyksestä, yrityksestä tai yksityisestä ryhmästä esim. kotikutsuilla.  Tarkka aihe ja pituus määräytyy ryhmän ja toiveiden mukaan.  Luennon hinta alkaen 150,00 sis alv.

UUTISET

SUSIES PLATS:n uudet palvelumuodot: Kodin Stailaus ja Sisustusvalokuvaus. Jos olet myymässä asuntoasi, ota yhteyttä!

Foto: Lina Enlund Västra Nyland