SUSIES PLATS

SUSIES PLATS on perustettu 2013 ja tarjoaa Sisustussuunnittelijan, Asuntostailaajan ja Ammattijärjestäjän palvelut Uudenmaan alueella. Olen firmani myötä toteuttanut unelman tehdä töitä Asiakkaiden, Kotien ja Sisustuksen parissa. Tavoitteeni on luoda kodikkaita ja toimivia tiloja asiakkaan toivomusten ja budjetin mukaan.

Olen Susie Kousa Helsingistä. Työni on vahvasti asiakaspalvelua, josta minulla on 30 vuoden kokemus. Asiakkaiden toiveiden toteuttaminen on aina ilo ja kunnia minulle, oli sitten kyseessä tavaroiden järjestäminen, sisustaminen tai asuntostailaus. Palvelen asiakkaitani suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Kaikki projektit ovat täysin luottamuksellisia.  Jokainen projekti eroaa edellisestä, ja joka projekti on mielenkiintoinen uusi haaste.

Olen Suomen Ammattijärjestäjät ry:n jäsen.

Vuonna 2013 valmistuin Sisustussuunnittelijaksi ja kävin Ammattijärjestäjäkoulutuksen. Vuonna 2017 kävin Tikkurilan Efekitmaalauskurssin, Kukansidontakurssin  sekä Sisustusvalokuvauskurssin. Vuonna 2018 kävin Verhoilukurssin ja valmistuin Asunnon stailauskonsultiksi. Vuonna 2019 käyn SketchUp piirusturkurssin.

Sosiaalisessa Mediassa minut löytää LinkedIn:ssa, Facebookissa: Plats-Interior Design ja Instagramissa: susiesplats. Blogini on ruotsiksi; Hemmets Hemligheter.

Foto: Lina Enlund Västra Nyland

KURSSIT JA LUENNOT

SUSIES PLATS luennoi ja pitää kursseja Sisustuksen perusteista ja trendeistä; esim. väreistä, sisustustyyleistä, valaistuksesta  ja kalustamisesta. Toinen pidetty aihe luennoillani on Tavaroiden hallinta ja miten järjestys vaikuttaa meihin. Ryhmät voivat koostua yhdistyksestä, yrityksestä tai yksityisestä ryhmästä esim. kotikutsuilla.  Tarkka aihe ja pituus määräytyy ryhmän ja toiveiden mukaan.  Luennon hinta alkaen 150,00 sis alv.

UUTISET

Syksy 2019 on ollut erittäin mielenkiintoinen. Sisustusprojekteja ja järjestämisprojekteja on riittänyt ja toimin myös opettajasijaisena Axxell Ammattikoululla Espoossa aikuisten Artesan Sistususlinjan. Olen käynyt ammattialaismessuilla ja -tapahtumissa; mm. Formex messut Tukholmassa, ID Helsinki, Habitare Pro sekä DekoStudio. Syyskuussa olin vieraana Yle5:n ohjelmassa “Efter Nio” jossa autoin juontajien kirjoituspöytien järjestämisessä.

Talvi ja kevät 2019 olivat täynnä hienoja, inspiroivia ja mielenkiintoisia sisustus ja järjestämisprojekteja. Sain myös tehdä töitä Svenskt Tenn:n upeiden tuotteiden ja kuosien parissa. Kevään aikana toimin arvioijana Axxell Artesan Sisustuslinjan Ammatti-näytetutkinnoissa.