SUSIES PLATS

SUSIES PLATS on perustettu 2013 ja tarjoaa sisustussuunnittelijan, asuntostailaajan ja ammattijärjestäjän (tavaroiden järjestämistä) palvelut Uudenmaan alueella.

Olen Susie Kousa Helsingistä.  Asiakkaitteni toiveiden toteuttaminen on aina ilo ja kunnia, oli sitten kyseessä tavaroiden järjestäminen, sisustaminen tai asuntostailaus. Palvelen suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Kaikki projektit ovat täysin luottamuksellisia.  Jokainen työ eroaa edellisestä, ja on aina mielenkiintoinen uusi haaste. Firmani myötäunelma tehdä töitä asiakkaiden, kotien ja sisustuksen parissa toteutui. Tavoitteeni on luoda kodikkaita, yksilöllisiä ja toimivia tiloja asiakkaani toivomusten ja budjetin mukaan.

Olen Suomen Ammattijärjestäjät ry:n jäsen.

Sisustussuunnittelijan ja Ammattijärjestäjän koulutukset suoritin vuonna 2013, ja asuntostailaajakonsultiksi valmistuin 2018. Olen vahvistanut osaamistani vuosien varrella ja osallistunut moneen sisustukseen liittyvään kurssiin; esim. perus- ja jatkopiirustuskurssit SketchUp:ssa, kalusteiden verhoilukurssi sekä sisustusvalokuvauskurssi.

Sosiaalisessa Mediassa minut löytää LinkedIn:ssa, Facebookissa: `Plats-Interior Design´ ja Instagramissa: `susiesplats.´

Foto: Lina Enlund Västra Nyland

KURSSIT JA LUENNOT

SUSIES PLATS luennoi ja pitää sisustuskursseja joissa käyn läpi sisustuksen perusteet ja trendit, esim. värit, sisustustyylit, valaistus  ja kalustaminen. Toinen aihe luennoillani on Tavaroiden hallinta; miten tavaroiden järjestys vaikuttaa meihin. Ryhmät voivat koostua yhdistyksestä, yrityksestä tai yksityisestä ryhmästä esim. kotikutsut.  Tarkka aihe ja pituus määräytyy ryhmän ja toiveiden mukaan.  Luennot alkaen 150,00 sis alv.

UUTISET

Vuosi 2021 alkoi mm. akustiikka-projektilla yhdistyksen tiloissa sekä isolla asunnon sisustusprojektilla. Etäluennot ja -suunnittelutyöt ovat tänä vuonna tulleet hyvin tutuiksi.  Syksyllä 2021 alkaa projektien ohella yhteistyö Alvar Aalto säätiön kanssa ja Axxell sisustuslinjan näytetutkintojen arviointi jatkuu. Kirkkonummen Kansalaisopistossa toimin kurssin vetäjänä; “Unelmien Koti – kodin tavarat ja elämä järjestykseen” ja Unelmien koti – uusi sisustus”.

Kesämökin suunnittelua SketchUp-ohjelman avulla