SUSIES PLATS

SUSIES PLATS on perustettu 2013 ja tarjoaa Sisustussuunnittelijan, Asuntostailaajan ja Ammattijärjestäjän palvelut Uudenmaan alueella. Toteutin unelman tehdä töitä Kotien ja Sisustuksen parissa, luoda kodikkaita ja toimivia tiloja.

Olen Susie Kousa ja asun Helsingissä. Vuonna 2013 kävin Sisustussuunnittelijan koulutuksen ja Ammattijärjestäjän (Professional Organizer) kurssin. Tänä vuonna, 2017, olen myös käynyt Kodin stailaus koulutuksen sekä Sisustuksen valokuvaus kurssin. Muutokset kodeissa ja konttoreissa antavat mahdollisuuksia, piristävät ja ovat hauskoja projekteja. Värit, sisustus tyylit, estetiikka ja ideat pyörivät päivittäin ajatuksissani, ympärilläni oleva luonto ja muodot antavat inspiraatiota projekteihin. Kodin sisustaminen tai tavaroiden järjestäminen on pitkälti asiakastyötä ja -palvelua joista minulla on pitkä ja vankka kokemus.

Palvelen asiakkaitani suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Kaikki projektit ovat täysin luottamukselliset. Olen Suomen Ammattijärestäjät ry:n jäsen ja heidän kotisivuilla voit lukea enemmän järjestämistyöstä. Tavoitteeni on että jokainen asiakas on tyytyväinen, ja nähdä miten kodin muutokset antavat elämäniloa.

Sosiaalisessa Mediassa minut löytää LinkedIn:ssa, Facebookissa: Plats-Interior Design ja Instagramissa: susiesplats.

KURSSIT JA LUENNOT

SUSIES PLATS luennoi ja pitää kursseja sisustuksen perusteista ja trendeistä; mm. värit, sisustustyylit, valaistus sekä kalustaminen.  Tavarahallinta on toinen aihe luennoillani. Ryhmät voivat olla yksityisiä kotikutsujen yhteydessä, yhdistyksiä tai yrityksiä. Tarkka aihe ja pituus määräytyy ryhmän ja toiveiden mukaan.

Luennon hinta alkaen 150,00 sis alv.

UUTISET

SUSIES PLATS nyt Instagramissa: susiesplats – seuraa minua!

SUSIES PLATS:n uudet palvelumuodot: Kodin Stailaus ja Sisustusvalokuvaus. Jos olet myymässä asuntoasi, ota yhteyttä!

Foto: Lina Enlund Västra Nyland