SUSIES PLATS

SUSIES PLATS on perustettu 2013 ja tarjoaa sisustussuunnittelijan, asuntostailaajan ja ammattijärjestäjän (tavaroiden järjestämistä) palvelut Uudenmaan alueella. Toteutin firmani myötä unelman tehdä töitä asiakkaiden, kotien ja sisustuksen parissa. Tavoitteeni on luoda kodikkaita, persoonallisia ja toimivia tiloja asiakkaani toivomusten ja budjetin mukaan.

Olen Susie Kousa Helsingistä. Asiakaspalvelu on vahvimpia puoliani ja asiakkaitteni toiveiden toteuttaminen on aina ilo ja kunnia, oli sitten kyseessä tavaroiden järjestäminen, sisustaminen tai asuntostailaus. Palvelen asiakkaitani suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Kaikki projektit ovat täysin luottamuksellisia.  Jokainen työ eroaa edellisestä, ja on aina mielenkiintoinen uusi haaste.

Olen Suomen Ammattijärjestäjät ry:n jäsen.

Sisustussuunnittelijan koulutus ja Ammattijärjestäjäkoulutus ovat suoritettu vuonna 2013. Olen vahvistanut osaamistani vuosien varrella ja osallistunut mm. Efekitmaalauskurssiin, Kukansidontakurssiin, Sisustusvalokuvauskurssiin, Verhoilukurssiin ja valmistuin 2018 Asunnon stailauskonsultiksi. Myös perus- ja jatko-osa SketchUp piirustuskursseista on suoritettu.

Sosiaalisessa Mediassa minut löytää LinkedIn:ssa, Facebookissa: `Plats-Interior Design´ ja Instagramissa: `susiesplats.´

Foto: Lina Enlund Västra Nyland

KURSSIT JA LUENNOT

SUSIES PLATS luennoi ja pitää kursseja sisustuksen perusteista ja trendeistä; esim. väreistä, sisustustyyleistä, valaistuksesta  ja kalustamisesta. Toinen aihe luennoillani on Tavaroiden hallinta, miten tavaroiden järjestys vaikuttaa meihin. Ryhmät voivat koostua yhdistyksestä, yrityksestä tai yksityisestä ryhmästä esim. kotikutsut.  Tarkka aihe ja pituus määräytyy ryhmän ja toiveiden mukaan.  Luennot alkaen 150,00 sis alv.

UUTISET

Talvi-kevät 2021 on alkanut mm. akustiikka-projektilla yhdistyksen tiloissa sekä isolla asunnon sisustusprojektilla. Monet webinaarit ovat tehneet etätyöskentelyn tutummaksi ja vielä vahvemmin osa palvelumuodoistani. Axxell tuntiopettajuus ja näytetutkintojen arviointi jatkuu. Syksyksi 2021 on suunnitteilla kursseja Kirkkonummen Kansalaisopistossa.

Vuosi 2020 alkoi vauhdikkaasti sekä sisustus- että tavaroiden järjestämisprojekteilla. Axxellin sisustuslinjan tuntiopettajuus jatkoi, samoin oppilaiden näytetutkintojen arvioinnit. Käytin aikaa piiirustusohjelman jatkokurssiin ja tutustuin uusiin ekologisiin sisustusmateriaalieihin. Helmikuussa kävin Stockholm Furniture & Light messuilla, jossa uusia pohjoismaalaisia toimittajia tulivat tutuiksi.

Vuonna 2019 Vierailin Yle5:n TV-ohjelmassa “Efter Nio” jossa autoin juontajien kirjoituspöytien järjestämisessä. Tein osa-aika töitä ruotsalaisen designyhtiön Svenskt Tenn parissa.

Kesämökin suunnittelua SketchUp-ohjelman avulla