Hej på er!

Det har gått ett år sen jag började blogga och mina planer på ett inlägg varannan vecka har töjt ut till en gång i månaden. Tiden bara rusar iväg med kundprojekt, lärarjobbet på Axxells Inredningslinje, egna studier och en massa roliga händelser.

susie-minnen-1

En av detta års planer är att gå igenom min gamla träkista på vinden som är fylld av papper och barnböcker. Pappren består bl.a. av barnens teckningar och kort, oinlimmade foton, tidningsutklipp, reseanteckningar, minnesböcker, scoutanteckningar, detektivklubbs-anteckningar, dagböcker, kort, teckningar och brev. Under åren har jag skrivit och fått mängder med brev, tyvärr skriver man ju inte brev mera..

img_3450

Jag tar ett lass med papper i taget till lägenheten och läser igenom allting i lugn och ro när jag har tid. Projektet går långsamt, men jag vill fundera igenom vad jag gör med allting; vad sparar jag och vad skall slängas.

Så mycket jag skrattat och kommit ihåg galna upptåg. Jag tänker överraska mina vänner med att de får tillbaka sina brev från 70 -& 80-talet. Breven är ju en slags dagbok fyllda med händelser de varit med om, som de själva kanske redan glömt bort. Så nu får de läsa sina egna brev och sen göra vad de vill med dem. Jag har fått tillbaka brev jag skickat till min mamma från olika utlandsvistelser och det är så mycket roliga minnen som dyker upp via breven.

susie-minnen-2

Tänker göra ett nostalgi-kollage med olika små lappar, kort och bl.a mitt första pass. Märker också att jag är mycket mer intresserad av min släkthistoria än för 20 år sen. Så även om mina egna barn inte nu är intresserade av släkthistoria, sparar jag sånt som har med släkten att göra, för    en dag är de också intresserade.

img_3451

Ha det nu så bra, glöm bort att det snöar och hitta på kul saker att göra iallafall!

Susie

Share →