ORDNA MER TID ÅT DEJ! I vardagens brådska hittar inte alltid våra saker tillbaka till sin egen plats, och hemmet känns opraktiskt och stressen ökar. De flesta vill ha sina saker i ordning och drömmer om ett trivsamt hem där vardagen är smidig och praktisk. Genom att strukturera och gallra bland saker och kläder blir livet mindre hektiskt och tiden räcker bättre till. I hemmet spenderar vi största delen av vår fritid, och det är här vi ska kunna samla energi och koppla av.

Att ta itu med att ordna upp kan vara utmanande. Ofta handlar det om “Var ska jag börja”, “hur skapar jag en bra ordning” och “vart ska jag föra alla överlopps saker”? Som expert på ordning och reda råder jag dej hur du lättast igång och tillsammans diskuterar vi varför föremål samlas i hemmet och vad du får ut av att ha bra ordning. Tillsammans planerar vi de bästa förvarings- och ordning & reda-lösningarna för dej. Jag utmanar dej med humor och bra takt att göra beslut och fokusera på vad en bra ordning ger dej. Målet är en angenäm och fungerande vardag och ett hem där du trivs. Redan efter några timmars arbete syns resultat. Ofta arbetar jag flera dagar hos samma kund, i alla slags utrymmen och förråd.

Jag är utbildad expert på ordning och reda (Professional Organizer) och medlem i Suomen Ammattijärjestäjät ry. Ekologiskt tänkande och återvinning är en viktig del av mitt arbete. Ifall du önskar använder vi oss av KonMari metoden. Som tilläggstjänst kör jag bort mindre föremål som inte längre behövs. Tjänsten är helt konfidentiell, neutral och positiv.

BOKA IN ETT PLANERINGSBESÖK: Arbetet börjar med ett planeringsbesök på ca. en timme, där vi går igenom utrymmen, kartlägger behov och jag ger praktiska tips och råd. Ifall planeringsmötet leder till bokning av ordna-upp tjänsten är besöket kostnadsfritt, annars kostar besöket 45,00€.

DISTANSARBETE: Jag hjälper kunder på distans med hjälp av bilder och samtal. Pris enligt omfattning. Gåvotips: Presentkort åt någon som vill ha mer ordning.

PRISEXEMPEL: 3 timmars organiseringsarbete 168,00. 6 timmars organiseringsarbete 300,00. Priserna inkl moms. Stora projekt enligt offert.

Organiseringstjänsten berättigar till hushållsavdrag i samband med skattedeklaration. Alla priser är i euro och inkluderar moms och kilometerersättning inom Ring III. Mitt arbetsområde är hela Nyland. 

PROJEKTBILDER FÖRE OCH EFTER