DRÖMMER DU OM ETT FUNKTIONELLT HEM/KONTOR OCH EN SMIDIGARE VARDAG? 

De flesta av oss drömmer om ett hem där sakerna är i ordning och man vet var allting finns. Vi önskar oss mer tid för sånt som ger glädje och energi. Vardagen handlar ofta om allt som bör skötas om och att få det viktigaste gjort. Strukturerad ordning och färre saker kan vara lösningen på en stressig tillvaro!

Att komma igång med att ordna upp och veta hur man på rätt sätt kan göra sej av med saker är kan vara en utmaning. Som utbildad Ordningskonsult (Professional Organizer) och medlem i Suomen Ammattijärjestäjät ry hjälper SUSIES PLATS dej med det. Ibland räcker några timmars arbete,  oftast träffar jag ändå min kund flera gånger. Arbetet görs tillsammans, och jag utgår alltid från dina behov och önskemål. Du får råd om förvaring och vi försöker hitta nya möjligheter. Ekologiskt tänkande och återvinning är en viktig del av mitt arbete. Ifall kunden önskar ger jag idéer om hur KonMaris metoder kan användas i projektet. Ifall du önskar kan jag också köra bort saker du inte mer vill behålla.

SUSIES PLATS ordnar och sorterar i hemmets/kontorets alla utrymmen och skåp. Nya rutiner kan göra vardagen smidigare. Ordningskonsultens hjälp är konfidentiell, neutral och positiv.

Planeringsbesök: Arbetet börjar med ett planeringsbesök där vi går igenom utrymmen, kartlägger behoven av hjälp och jag ger tips och råd. Ifall planeringsmötet leder till köp av organiseringstjänsten är det kostnadsfritt, i annat fall är kostnaden 45,00. Mötet tar ca.en timme.

Distanshjälp: Jag har hjälpt kunder på distans då kunden själv ordnat upp och endast har haft behov av stöd och idéer Jag gör upp en plan, och med hjälp av bilder och t.ex. Skype fungerar detta fint. Pris enligt offert.

Prisexempel: 3 timmars projekt: 168,00. 6 timmars projekt: 300,00. Kortare arbeten; timpris 56,00 och större projekt enligt offert.

Gåvotips: Ett presentkort för organiseringshjälp.

Organiseringstjänsten berättigar till hushållsavdrag i samband med skattedeklaration.

Alla priser inkluderar moms och kilometerersättning inom Ring III. Mitt arbetsområde är hela Nyland.