FANTISERAR DU OM ETT FUNKTIONELLT HEM OCH EN SMIDIGARE VARDAG? 

De flesta av oss vill ha ett hem där sakerna är i ordning och där vi hittar dem. Vi vill ha tid för sånt som ger glädje och energi. Vardagen handlar ofta om allt som bör skötas om i hemmet. Genom att strukturera och gallra bland föremål och kläder kan man få en mindre stressig tillvaro! Ett trivsamt hem är viktigt, det är här vi spenderar största delen av vår fritid, och i hemmet skall vi kunna samla energi och koppla av.

Att ta itu med ett organiseringsprojekt kan vara utmanande. Hur kommer man igång, hur skapar man en bra ordning och vart ska alla  överlopps saker föras? Som expert på ordning och reda ger jag råd och tankarom strukturering av saker och vi diskuterar varför olika slags föremål samlats i hemmet. Ofta är det saker vi inte längre behöver eller använder. Tillsammans planerar vi de bästa förvarings- och ordningslösningarna för dej i din livssituation. Målet är att vi förändringarna ger dej en smidigare vardag. Redan efter några timmars arbete syns resultat. Ofta arbetar jag flera dagar hos en kund och ibland går vi igenom vartenda skåp och låda i hemmet. Bland mina kunder finns många återkommande kunder.

Jag är utbildad Ordningskonsult (Professional Organizer) och medlem i Suomen Ammattijärjestäjät ry. Ekologiskt tänkande och återvinning är en viktig del av mitt arbete. Ifall du önskar kan vi använda oss av KonMari metoden. Som tilläggstjänst kör jag också bort saker som inte längre behövs.

SUSIES PLATS ordnar och sorterar i hemmets/kontorets alla utrymmen och skåp. Tjänsten är helt konfidentiell, neutral och positiv.

Planeringsbesök: Arbetet börjar med ett planeringsbesök på ca. en timme, där vi går igenom utrymmen, kartlägger behoven av hjälp och jag ger tips och råd. Ifall planeringsmötet leder till beställning av organiseringstjänsten är det kostnadsfritt, annars kostar mötet 45,00€.

Distanshjälp: Jag har hjälpt kunder på distans med hjälp av bilder och samtal. Pris enligt omfattning.

Prisexempel: 3 timmars organiseringsprojekt 168,00, 6 timmars organiseringsprojekt 300,00. Stora projekt enligt offert.

Gåvotips: Ett presentkort åt någon närstående som vill ha mer ordning.

Organiseringstjänsten berättigar till hushållsavdrag i samband med skattedeklaration. Alla priser är i euro och inkluderar moms och kilometerersättning inom Ring III. Mitt arbetsområde är hela Nyland.