ORDNA MER TID ÅT DEJ! I vardagens brådska hittar inte alltid våra saker tillbaka till sin egen plats, då kan hemmet bli opraktiskt och stressen kan öka. De flesta vill ha sina saker i ordning och drömmer om ett trivsamt hem där vardagen är smidig och praktisk. Genom att strukturera och gallra bland våra saker och kläder blir livet mindre stressigt och tiden räcker bättre till. I hemmet spenderar vi största delen av vår fritid, och det är här vi ska kunna samla energi och koppla av.

Att ta itu med att ordna upp kan vara utmanande. Ofta handlar det om “Var ska jag börja”, “hur skapar jag en bra ordning” och “vart ska jag föra alla överlopps saker”? Som expert på ordning och reda ger jag råd hur du lättast kan komma igång och tillsammans diskuterar vi varför föremål samlas i hemmet och vad en bra ordning ger dej. Med hjälp av humor och diskussion ordnar vi upp tillsammans, och planerar de bästa förvarings- och ordningslösningarna för dej. Målet är en bra vardag med tid för annat än hushålls sysslor. Redan efter några timmars arbete syns resultat. Ofta arbetar jag flera dagar hos samma kund, i alla slags utrymmen och förråd.

Jag är utbildad expert på ordning och reda (Professional Organizer) och medlem i Suomen Ammattijärjestäjät ry. Ekologiskt tänkande och återvinning är en viktig del av mitt arbete. Ifall du önskar använder vi oss av KonMari metoden. Som tilläggstjänst kör jag bort mindre föremål som inte längre behövs. Tjänsten är helt konfidentiell, neutral och positiv.

Planeringsbesök: Arbetet börjar med ett planeringsbesök på ca. en timme, där vi går igenom utrymmen, kartlägger behov och jag ger tips och råd. Ifall planeringsmötet leder till bokning av själva ordna-upp tjänsten är besöket kostnadsfritt, annars kostar besöket 45,00€.

Distanshjälp: Jag hjälper kunder på distans med hjälp av bilder och samtal. Pris enligt omfattning. Gåvotips: Presentkort åt någon som vill ha mer ordning.

Prisexempel: 3 timmars organiseringsprojekt 168,00, 6 timmars organiseringsprojekt 300,00. Stora projekt enligt offert.

Organiseringstjänsten berättigar till hushållsavdrag i samband med skattedeklaration. Alla priser är i euro och inkluderar moms och kilometerersättning inom Ring III. Mitt arbetsområde är hela Nyland. 

Nedan före och efter bilder på organiseringsprojekt.