ÄR DIN DRÖM ETT FUNKTIONELLT HEM OCH EN SMIDIGARE VARDAG? 

De flesta av oss fantiserar om ett hem där sakerna är i ordning och man vet var allting finns. Vi önskar mer tid för sånt som ger glädje och energi. Vardagen handlar allt som oftast om allt som bör skötas om, och att få det viktigaste gjort. Strukturerad ordning och färre saker kan vara lösningen på en stressig tillvaro!

Att komma igång med att ordna upp och veta hur man på rätt sätt kan göra sej av med saker är kan vara en utmaning. Som utbildad Ordningskonsult (Professional Organizer) och medlem i Suomen Ammattijärjestäjät ry hjälper SUSIES PLATS dej med det. Ibland räcker några timmars arbete,  oftast träffar jag ändå min kund flera gånger. Arbetet gör vi tillsammans, och jag utgår alltid från kundens behov och önskemål. Jag ger råd om förvaring och försöker hitta nya möjligheter. Ekologiskt tänkande och återvinning är en viktig del av mitt arbete. Ifall kunden önskar ger jag idéer om hur KonMaris metoder kan användas i projektet. Vid behov kör jag också bort saker som inte längre behövs.

SUSIES PLATS ordnar och sorterar i hemmets/kontorets alla utrymmen och skåp. Nya rutiner kan göra vardagen smidigare. Ordningskonsultens hjälp är konfidentiell, neutral och positiv.

Planeringsbesök: Arbetet börjar med ett planeringsbesök på ca. en timme, där vi går igenom utrymmen, kartlägger behoven av hjälp och jag ger tips och råd. Ifall planeringsmötet leder till beställning av organiseringstjänsten är det kostnadsfritt, i annat fall kostar mötet 45,00€.

Gåvotips: Ett presentkort för organiseringshjälp.

Organiseringstjänsten berättigar till hushållsavdrag i samband med skattedeklaration.

Alla priser inkluderar moms och kilometerersättning inom Ring III. Mitt arbetsområde är hela Nyland.