SUSIES PLATS auttaa sinua kaikenlaisissa sisustusratkaisuissa kodeissa, konttoreissa sekä julkisissa tiloissa. Sisustussuunnittelu, asuntojen myyntistailaukset, remonttisuunnittelu ja pienemmät konsultaatiot onnistuvat. Teen töitä koko Uudenmaan alueella. On ilo palvella juuri sinua.

Värit, valo, luonto, muodot ja kauniit esineet antavat inspiraatiota ja ideoita projektiini. Sisustussuunnittelu antaa mahdollisuuden luoda toimivia, kauniita ja kodikkaita tiloja, Jokainen projekti on uniikki ja suunnitellaan toiveittesi ja budjettisi mukaan. Sisustussuunnittelijan työ on tiivistä asiakaspalvelua.

Sisustusprojekti voi koostua esim. remottisuunnittelusta, valaistussuunnittelusta, kollaasista, väri- ja tekstiilisuunnittelusta, kalustamisvaihtoehdoista, 3D hahmotukista sekä tuote-ehdotuksista. Koordinoin remontteja ja teen yhteistyötä monen sisustus- ja rakennusalan osaajan kanssa, esim. Sisustus Camomille, Solike Oy ja Puistotie 5. Sipoo-Helsingin ja Tammisaaren alueella liikun myös veneellä kohteisiin.

Olen koulutettu Sisustaja ja Kodin stailaaja. Sisustaminen on intohimoni ja pysyn sisustusmaailman tasalla käymällä messuilla ja sisustustapahtumissa, tapaamalla muita sisustajia sekä osallistumalla kursseihin ja webinaareihin. Ekologiset ja kestävät materiaalit ovat minulle tärkeitä.

VARAA AIKA ENSIMMÄISELLE KARTOITUSTAPAAMISELLE

Kaikki sisustustyöt ja -projektit alkavat kartoitustapaamisella. Käymme läpi toivomuksia, sisustustyylejä, värejä ja ideoita. Tapaamisen jälkeen teen tarjouksen sisustusprojektista ja kun tämä on hyväksytty alkaa varsinainen suunnittelu ja toteuttaminen. Kartoituskäynti maksaa 80,00 sis. alv ja on maksuton jos tilaat varsinaisen sisustussuunnittelun.

Alla kuvia sisustusprojekteista ennen ja jälkeen:

Terassisuunnittelua

Käytävä ennen ja jälkeen

2015-03-01-09-04-25-2

Nuorisohuoneesta Master Bedroom ennen ja jälkeen

fore

img_0876

Keittiöremontti ennen ja jälkeen

Lampolasta Hulevesikeskus ennen ja jälkeen

2016-01-13-3img_3233

img_3255