Sisustaminen, värit ja kauniit tilat tekevät minut iloiseksi ja saan inspiraatiota. Sisustussunnittelijana minulle on kunnia-asia jakaa tietotaitojani ja luoda toimivia ja harmonisia ratkaisuja asiakkailleni. Sisustaminen on hauska ja jännittävä työ jossa saa käyttää luovuutta ja pitää monet langat käsissä.

SUSIES PLATS suunnittelee sisustuksia koteihin ja konttoreihin koko Uudellamaalla.  Kyseessä voi olla pienemmät tai isommat sisustusprojektit sisustusneuvonnasta isompiin remontteihin. Mietimme yhdessä parhaita ratkaisuja, juuri sinun tarpeisiin sopivat. Sisustussuunnitteluun sisältyy esim. kollaasi, väri- ja valaistussuunnitelmat, verho- ja sisustustekstiilien suunnittelu, sisustusasusteet, Pohjapiirustukset 2D ja 3D sekä ehdotukset kalustamiselle ja uusille tuotteille. Koordinoin työt remonttikohteissa monen sisustusalan ammattilaisen kanssa.

Sisustuskonsultointia voi saada myös kuvien avulla jos asut kauempana.

VARAA AIKA ENSIMMÄISELLE KARTOITUSTAPAAMISELLE

Kaikki sisustustyöt alkavat kartoitustapaamisella, jossa käymme läpi toivomuksia, sisustustyylejä, värejä ja ideoita. Tapaamisen jälkeen teen tarjouksen sisustusprojektista ja kun tämä on hyväksytty alkaa varsinainen suunnittelu ja toteuttaminen. Kartoituskäynti maksaa 80,00 sis. alv ja on maksuton jos tilaat varsinaisen sisustuspalvelun.

Alla kuvia sisustus projekteista ennen ja jälkeen:

 

Käytävä ennen ja jälkeen

2015-03-01-09-04-25-2

Nuorisohuoneesta Master Bedroom ennen ja jälkeen

fore

img_0876

Keittiöremontti ennen ja jälkeen

Lampolasta Hulevesikeskus ennen ja jälkeen

2016-01-13-3img_3233

img_3255