Sisustaminen, värit ja kauniit tilat ovat pitkään olleet intohimoni, ja valmistuin Sisustussuunnittelijaksi 2013. SUSIES PLATS haluaa luoda toimivia ja esteettisiä ratkaisuja asiakkaan toivomusten, tyylin ja budjetin mukaan. Sisustussuunnitteluun kuuluu mm. Kollaasi, Väri- ja Valaistussuunnitelmat, Pohjapiirustukset 2D ja 3D sekä tuote- ja kalustamisehdotukset.

SISUSTUSSUUNNITTELU

SUSIES PLATS tekee sisustussuunnitteluja sekä koteihin että konttoreihin koko Uudellamaalla.  Kyseessä voi olla pienemmät väri-, valaistus- ja kalustamissuunnitelmat jolloin kotisi piristyy nopeasti tai isommat remonttikohteet. Teen yhteistyötä monen sisustus- ja remonttialan osaajan kanssa.

Sisustuskonsultointia voi saada myös kuvien avulla.

KODIN STAILAUS & SISUSTUSVALOKUVAUS

Kodin Stailaus on palvelumuoto joka on kasvussa Suomessa. Kun mietit kotisi myyntiä, kannattaa tehdä pieniä raikastavia muutoksia ennen näyttöä, jotta myynti sujuisi vielä nopeammin. SUSIES PLATS tekee stailaukset nopeasti ja vaivattomasti ensisijaisesti käyttäen asiakkaan omia tavaroita ja kalusteita.

Käyn tällä hetkellä vuoden pituisen Sisustusvalokuvaus kurssin. Syyskuusta 2017 alkaen tarjoan myös sisustusvalokuvaamista.

MUUT SISUSTUSPALVELUT

Pidän sisustamiskursseja, syksyllä 2017 sekä Esbo Arbis että Helsingfors Arbis järjestävät kurssit joissa toimin opettajana. Sisustamisillat ykstyisryhmille onnistuvat myös.

VARAA ILMAINEN ENSIMMÄINEN TAPAAMINEN

Kaikki Sisustusprojektit alkavat ilmaisella (Kehä III sisäpuolella) asiakaskäynnillä, jossa käymme läpi toiveita, ideoita ja mahdollisuuksia. Kun tarjoukseni on hyväksytty alkaa varsinainen sisustussuunnittelu.

2015-10-10 14.23.12

Alla muutamia kuvia projekteista ennen ja jälkeen:

Lampolasta Hulevesikeskus ennen ja jälkeen 2 kuvaa:

2016-01-13-3img_3255img_3233

Käytävä ennen ja jälkeen:

2015-03-01-09-04-25-2

tapetsering-7-5-16-2

Nuorisohuoneesta Master Bedroom ennen ja jälkeen:

fore

img_0876