Inspiroidun väreistä, valoista, muodoista ja kauniista tiloista. Sisustussunnittelijan työ on ennen kaikkea asiakaspalvelua. Luon toimivia ja harmonisia ratkaisuja asiakkailleni, lähtökohtana hänen toiveensa. Jokainen projekti on ainutlaatuinen.

SUSIES PLATS suunnittelee sisustuksia koteihin ja konttoreihin koko Uudellamaalla.  Kyseessä voi olla pienemmät tai isommat sisustusprojektit; sisustuskonsultoinneista isompiin remontteihin. Mietimme yhdessä parhaita ratkaisuja, jotka sopivat sinun tarpeisiin. Sisustussuunnitteluun sisältyy esim. kollaasi, väri- ja valaistussuunnitelmat, verho- ja sisustustekstiilien suunnittelu, sisustusasusteet, Pohjapiirustukset 2D ja 3D sekä ehdotukset kalustamiselle ja uusille tuotteille. Koordinoin työt ja remonttikohteet monen sisustusalan ammattilaisen kanssa, mm. Sisustus Camomille.

Sisustuskonsultointia voi saada myös kuvien avulla jos asut kauempana.

VARAA AIKA ENSIMMÄISELLE KARTOITUSTAPAAMISELLE

Kaikki sisustustyöt alkavat kartoitustapaamisella, jossa käymme läpi toivomuksia, sisustustyylejä, värejä ja ideoita. Tapaamisen jälkeen teen tarjouksen sisustusprojektista ja kun tämä on hyväksytty alkaa varsinainen suunnittelu ja toteuttaminen. Kartoituskäynti maksaa 80,00 sis. alv ja on maksuton jos tilaat varsinaisen sisustuspalvelun.

Alla kuvia sisustusprojekteista ennen ja jälkeen:

Käytävä ennen ja jälkeen

2015-03-01-09-04-25-2

Nuorisohuoneesta Master Bedroom ennen ja jälkeen

fore

img_0876

Keittiöremontti ennen ja jälkeen

Lampolasta Hulevesikeskus ennen ja jälkeen

2016-01-13-3img_3233

img_3255