SUSIES PLATS auttaa sinua kaikenlaisten sisustusratkaisujen kanssa. Kohteina ovat kodit, konttorit, kesäpaikat ja julkiset tilat. Teen töitä koko Uudenmaan alueella. Olisi ilo palvella juuri sinua.

Värit, valo, luonto, muodot ja kauniit esineet antavat inspiraatiota ja ideoita projektiini. Sisustussuunnittelu ja -muutokset antavat mahdollisuuden luoda toimivia, kauniita ja kodikkaita tiloja. Jokainen projekti on uniikki jota suunnitellaan toiveittesi ja budjettisi mukaan. Sisustussuunnittelijan työ on tiivistä asiakaspalvelua.

Sisustusprojektin osat ovat mm. valaistussuunnittelu, kollaasit, väri- ja tekstiilisuunnittelu, säilytysratkaisut, kalustamisvaihtoehdot, 3D hahmotukset sekä tuote-ehdotukset. Koordinoin remontteja ja teen yhteistyötä monen sisustus- ja rakennusalan osaajan kanssa, esim. Sisustus Camomille, Solike Oy ja Puistotie 5.

Sipoo-Helsingin ja Tammisaaren alueella liikun myös veneellä kohteisiin. Saaristoprojekteja on ollut useita. Myös etänä on mahdollista saada suunnitteluapua.

Olen koulutettu Sertifioitu Sisustussuunnittelija ja Kodin stailaaja. Sisustaminen on intohimoni ja osallistumalla kursseihin, messuihin ja webinaareihin pysyn ajan tasalla. Ekologiset ja kestävät materiaalit ovat minulle tärkeitä.

VARAA AIKA ENSIMMÄISELLE KARTOITUSTAPAAMISELLE

Kaikki sisustustyöt ja -projektit alkavat kartoitustapaamisella. Käymme läpi toivomuksia, sisustustyylejä, värejä ja ideoita. Tapaamisen jälkeen teen tarjouksen sisustusprojektista ja kun tämä on hyväksytty alkaa varsinainen suunnittelu ja toteuttaminen. Kartoituskäynti maksaa 81,00 sis. alv ja on maksuton jos tilaat varsinaisen sisustussuunnittelun.

Alla kuvia sisustusprojekteistani 

Sisustus- ja Akustiikkaprojekti yhdistyksen salissa ennen ja jälkeen

Terassisuunnittelua

Käytävä ennen ja jälkeen

2015-03-01-09-04-25-2

Nuorisohuoneesta Master Bedroom ennen ja jälkeen

fore

img_0876

Keittiöremontti ennen ja jälkeen

Lampolasta Hulevesikeskus ennen ja jälkeen

2016-01-13-3

img_3233

img_3255