Inspiroidun väreistä, luonnosta, muodoista ja kauniista esineistä. Luon toimivia ja harmonisia ratkaisuja asiakkailleni, lähtökohtana hänen toiveensa ja budjetti. Jokainen projekti on ainutlaatuinen ja yhtä tärkeä. Sisustussunnittelijan työ on ennen kaikkea asiakaspalvelua.

SUSIES PLATS suunnittelee sisustuksia koteihin ja konttoreihin koko Uudenmaan alueella.  Kyseessä voi olla pienemmät tai isommat projektit; etänä tehdyistä sisustuskonsultoinneista isompiin remonttikohteisiin, joissa pidän langat käsissä. Asiakkaani kanssa mietimme yhdessä parhaita ratkaisuja, toiveita ja käytännön näkökulmia. Kyseessä voi olla remonttisuunnittelua, valaistussuunittelua, värisuunnittelua tai kokonaisvaltaisempi sisustussuunnittelu. Sisustussuunnitteluun sisältyy esim. kollaasi, väri- ja valaistussuunnitelmat, verho- ja sisustustekstiilien valinnat, Pohjapiirustukset 2D ja 3D sekä ehdotukset kalustamiselle ja uusille tuotteille. Teen yhteistyötä monen sisustusalan ammattilaisen kanssa, mm. Sisustus Camomille Oy ja Solike Oy. Sisustuskonsultointia on mahdollista saada vaikka asuisi kauempana, kuvien ja videopuheluiden avulla.

VARAA AIKA ENSIMMÄISELLE KARTOITUSTAPAAMISELLE

Kaikki sisustustyöt ja -projektit alkavat kartoitustapaamisella, jossa käymme läpi toivomuksia, sisustustyylejä, värejä ja ideoita. Tapaamisen jälkeen teen tarjouksen sisustusprojektista ja kun tämä on hyväksytty alkaa varsinainen suunnittelu ja toteuttaminen. Kartoituskäynti maksaa 80,00 sis. alv ja on maksuton jos tilaat varsinaisen sisustussuunnittelun.

Alla kuvia sisustusprojekteista ennen ja jälkeen:

Käytävä ennen ja jälkeen

2015-03-01-09-04-25-2

 

Nuorisohuoneesta Master Bedroom ennen ja jälkeen

fore

img_0876

Keittiöremontti ennen ja jälkeen

Lampolasta Hulevesikeskus ennen ja jälkeen

2016-01-13-3img_3233

img_3255