SUSIES PLATS – KUKA, MISSÄ, MIKSI?

SUSIES PLATS perustettiin v. 2013 ja tarjoaa Sisustussuunnittelijan ja Ammattijärjestäjän palveluita koko Uudellamaalla.

Olen Susanne Kousa, asun Helsingissä ja välillä Tammisaaressa. Olen ollut asiakaspalvelutehtävissä koko työikäni, ensin hotellialalla ja sen jälkeen yritysmyyjänä suomalaisessa designyrityksessä Marja Kurki Oy. Asiakaspalvelu on luontevaa ja osaan huomioida erilaisia asiakkaita positiivisesti ja nöyrästi. Perheessäni on kolme aikuista lasta ja avomies. Ulkoilu, liikunta, lukeminen ja yhdessäolo perheen sekä ystävien kanssa ovat osa vapaa-aikaani.

Vuonna 2013 koulutin itseäni Ammattijärjestäjäksi ja Sisustussuunnittelijaksi, ja toteutin unelmani oman firman perustamisesta. SUSIES PLATS syntyi. Haluan palvella asiakkaitani jakamalla osaamistani.

Luonteeni on aina ollut järjestelmällinen; siistit ja ilmavat kaapit ja laatikot antavat minulle energiaa ja vapauttavan tunteen. Ekologinen ajattelutapa on tärkeä osa työtäni. KonMari järjestämis-menetelmät ovat monelle tuttuja. Menetelmiä sovelletaan toiveiden mukaan järjestämisprojekteihin.

Sisustamiskiinnostus alkoi kauan sitten. Muutokset kodissa tai toimistolla antavat uusia mahdollisuuksia, piristävät arkea ja ovat hauskoja. Värit, tyylit ja ideat pyrörivät ajatuksissani päivittäin, Monet muutokset ovat edullisia ja helppoja toteuttaa.

Palvelen asiakkaitani ruotsiksi, suomeksi ja englanniksi. Puhun myös arkisaksaa ja -ranskaa. Kaikki työni ovat täysin luottamukselliset. Kuulun Suomen Ammattijärjestäjät ry:n, joiden nettisivuilta löytyy enemmän tietoa ammattijärjestäjien työstä.

Teen kaikkeni jotta asiakkaani on tyytyväinen, ja paras palaute on nähdä kuinka muutokset antavat iloa ja energiaa.